TiaK

Medlemmer
 • Content count

  9,287
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by TiaK

 1. Jeg har haft besøg af en forsikringsmand fra if, som jo selvfølgelig kunne præsentere en meget bedre dækning en den vi har nu. Og 500kr/måned dyrere <_< Jeg har simpelthen så svært ved at vurdere om det er prisen værd :( Hvilke overvejelser har i gjort jer? Har i basispakken, eller vælger i topmodellen? Hvis jeg vælger basis, så er det alligevel 6000kr/år vi sparer...
 2. Jeg har så åbenbart ikke været herinde siden april, for jeg ser først tråden nu Trådstarters indlæg bekræfter mig i, at det var det rigtige valg at være anonym. Det har faktisk været rigtig svært at holde, da jeg har skrevet meget herinde, men jeg har været opmærksom på kun sjældent at dele billeder eller private informationer (fx hedder min store pige slet ikke Erica irl ;)) Min frygt har nemlig været at du fx var min nabo, som jeg kun lige hilser på, eller en mor til de andre børn i børnehaven. Jeg er enig i at det er mega sørgeligt at forum er blevet så 'tyndt'. Jeg håber virkelig at en ny generation kan bygge det op forfra.
 3. Jeg har lige fået øjnene op for Saint Tropez Deres skjortebluser sidder utroligt godt, er nemme lige at løfte op til en amning og så er de billige Det er en meget populær model, så de laver dem i et utal af forskellige prints - så der burde være noget for enhver smag. Eneste ulempe er at de skal stryges Det er denne model, jeg mener: Skjortebluse med 3/4 ærmer, her i en anden farve, her med et andet print, og i en anden farve
 4. Jeg har: 12 g test udløb 2016-11 1 g test udløb 2015-09 10 g test udløb 2015-07 27 æl test udløb 2016-12 7 æl test udløb 2016-08 Derudover har jeg en halv pakke bidronningeføde. Jeg vil helst sælge det hele samlet og jeg tænker at de tests, der er udløbet på dato (men som jeg er 98% sikker på stadig virker) er gratis. Så for 12 graviditetstest, 34 ægløsningstest og x antal bidronningefødekapsler inkl porto tænker jeg at 200kr må være en fair pris
 5. Jeg mener de er solgte, tjekker lige i morgen. Hvis jeg har dem, så kan du få dem gratis (kun betale for porto), da de faldt for dato for en måned siden.
 6. I stedet for at spamme "Er der nogen, der shredder"-tråden med alt mulig andet træning tænker jeg en ny tråd er vejen frem :D Jeg havde jo lovet mig selv at jeg i sidste uge skulle til at i gang igen... Ugen forsvandt - men nu er det snart mandag igen! Jeg tænker denne tråd kan bruges til at skrive hvad man har trænet, dele gode links eller programmer, komme med hep og alt det vi egentlig endte med at bruge den anden tråd til :) Er i med? :yay
 7. Risengrød
 8. Er det hvilke fem vi mest har i hjemmet, eller hvilke fem jeg skulle vælge, hvis økonomi ikke var vigtig?
 9. Ja, det har han. Og jeg har seks ugers ferie jeg skal have fyret af inden maj
 10. Ja, det er jeg - mega sindsygt! Line skal heldigvis først i vuggestue til februar, men nu var det mandens tur til at have barsel Line fylder otte måneder på lørdag.
 11. En rigtig god første arbejdsdag efter barsel i dag!
 12. Mega flot kjole LilleMi!!
 13. Her virkede Chips, banan og cola
 14. Jeg har indtil nu bare brugt kokosolie.
 15. Enig Specielt med skjorten til B, den er mindst spraglet, og så vil den give lidt varme på billedet og passer godt til E's tøj.
 16. Ja, det er en værre gang møj Line vågnede kl 02 og da hun ikke sov kl 03 stod jeg op med hende - hun blev lagt i barnevognen 03:30!
 17. Er der nogen, der kigger med? Det er ret spændende!
 18. Den periode har Erica været i i 5,5 år... Så vi har kun bløde bukser herhjemme... Nu begynder jeg dog at kunne lokke hende i andet end leggins - men de skal stadig være bløde...
 19. Jeg vil uden tøven sige det første, og det er også det, der kommer øverst, hvis man søger på "Batman logo". Denne artikel beskriver de ret mange forskellige logoer: http://www.businessinsider.com/batman-logo-evolution-2016-3?r=US&IR=T&IR=T/#heres-another-look-at-it-29 ps. fed ide med en sådan hylde!
 20. Husk at passe på dig selv. Det lyder til du har været presset i for lang tid
 21. Hvordan gik det? Det har ellers kørt okay med indkøring, ikke?
 22. Myliona, du bor i Odense, ikke? Jeg skal være på SDU kl 13, men jeg kan godt tage hjemmefra tidligere og hjælpe dig med hvad du helst vil. Om det skal være at underholde Leah, gøre rent, handle ind, give dig et kram eller hvad du har brug for er mig underordnet.
 23. Pumkins, se det på den her måde. Du giver ham muligheden for at lære at han kan mere end han selv tror. Og første gang vil sikkert altid være usikker for ham, der er ingen grund til at udskyde det Tag af sted, nyd det og så må han have en back-up aftale med sin mor/bror/en anden hvis det bliver uoverskueligt (hvilket det ikke gør :))
 24. Åh hvor dejligt!