NytLiv

Medlemmer
 • Content count

  387
 • Joined

 • Last visited

About NytLiv

 • Rank
  Meget aktiv

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

2,076 profile views
 1. Jeg fik en spchinterruptur ved min første fødsel, en grad 2 ved min anden fødsel og en lille grad 2 ved min tredje fødsel. Jeg forstår godt, at du bliver usikker, når du får forskellige ting at vide. Er der mulighed for at du kan få en ekstra samtale med jordemoderen og evt. en fødselslæge, så I sammen kan snakke om hvordan I kan minimere risikoen for at briste ved fødslen, og så du kan få svar på dine spørgsmål? Personligt ville jeg vælge at føde vaginalt, men jeg har også været vild med at føde. Jeg valgte at føde hjemme anden og tredje gang. Det var min måde at forsøge at forberede mig på bl.a. at undgå en lige så omfattende bristning som første gang. Og så læste jeg rigtig meget om fødestillinger. Jeg spurgte min jordemoder her efter tredje fødsel, om de ville anbefale mig at føde vaginalt igen trods endnu en bristning. Hun svarede prompte ja. Jeg håber, du kan finde ro i din beslutning hvad enten det bliver det ene eller det andet.
 2. Det tror jeg helt sikkert det vil! :) Og god bedring!
 3. Jeg tror, det er normalt. Laver du knibeøvelser? Det er vejen frem til at få kontrol over bækkenbunden og dermed tis og afføring igen.
 4. Stort tillykke! Endte du med at blive sat i gang?
 5. Det kan jeg godt forstå! :) Jeg har stadig svært ved at forstå at vores lillemand allerede er 9 dage - og der er stadig en uge til min termin!
 6. Nå ja... havde lige glemt, hun vendte med numsen ned! :)
 7. Uhh, det lyder lidt hårdt. Kram til jer!
 8. Åhr... stort tillykke! Hvorfor endte det i akut kejsersnit?
 9. Ihh, hvor spændende! Pøj pøj med det hele... Kram
 10. ....
 11. Det er simpelthen så skørt det der med vægtskøn, synes jeg. Jeg har kun oplevet jordemødre, der har skudt meget ved siden af. Ved ikke om det bare er min krop, der snyder dem. Men jeg har virkelig svært ved at tro på deres bud i den her graviditet!