Hulubulu

Medlemmer
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Hulubulu

 1. Hvordan går det med jer andre - hvis der stadig er nogen her i vores lille forum? Kan I mærke jeres baby? Jeg kan fint mærke aktivitet - 20. ugers scanningen gik så godt, men baby lå med helt samlede ben, så vi ved stadig ikke, om det bliver en dreng eller pige... Ellers så glæder jeg mig til snarlig barsel - jeg skal nemlig afholde al ferien inden jeg smutter - så det er allerede midt juli jeg går af og i næste uge skal vi et smut til Kreta. det bliver dejligt! Kram til jer andre!
 2. Vi skal da have gang i vores gruppe igen! Jeg har været fraværende af personlige årsager - som jeg uddyber, når jeg ikke længere vil være anonym. Jeg har i mellemtiden fået vandrejournal og skal til NF-scanning på mandag. I dag har vi fri og når kvalmen har lagt sig (den var desværre ikke væk), så skal vi ud og hoppe. Der er sådan noget hurlumhej i Aalborg, hvor to sportshaller bliver fyldt med hoppeborge. Det er sikkert et hit for ungerne.
 3. Jamen altså - det skulle jeg da lige jinxe! Kvalme er tilbage for fuld kraft + at jeg kastede op flere gange i nat - æv! Topic change - hvor mange har I fortalt at I venter jer? Og hvordan planlægger I at offentliggøre det - og hvornår?
 4. Hvordan går det med jeres kvalme? 7-9-13, så lader det til, at min er på retur Jeg er så også sygemeldt lige pt, da jeg har fået en minioperation i hånden - så det betyder masser af sofatid. Måske det hjælper på det hele?!
 5. Tak for kram og tanker! De må have hjulpet, for alt var som det skulle være - jeg er lettet. Dog er jeg en uge mindre henne end jeg troede sådan ca. - men det er jo så usikkert endnu. Der var den fineste lille blommesæk og man kunne lige skimte hjertet slå Smerterne var højst sandsynligt pga en smule væske, jeg havde i bughulen og som irriterede meget, fordi jeg havde ligget meget ned, fordi jeg har været syg. Væsken skulle forsvinde af sig selv. Der kommer af og til væske i forbindelse med ÆL, og det kunne godt gøre nas. Urinprøven blev sendt til dyrkning, da der var lidt tegn på blærebetændelse, men det kunne også være ingenting. Jeg er i hvert fald glad - alt er ok!!
 6. Øv, suk og snøft! Jeg har det sidste døgn haft meget ondt i underlivet - og tidligt i morges var det så slemt, at jeg ringede til vagtlægen. De ville gerne se mig, og jeg kom da også til med det samme. Urinprøven viste intet, men jeg er meget øm omkring højre æggestok især, så her kl. 12 skal jeg ind og scannes for at udelukke en graviditet udenfor livmoderen. Altså, jeg bliver jo bange, når jeg får sådan en melding. Lægen mente godt nok ikke, at det var det, men vil bare gerne udelukke det... Det føles som en brændende smerte - nogen der har prøvet det (ikke at jeg håber det for jer, for det gør herre nas)? Det skal lige siges, at jeg - heldigvis - ikke har blødt overhovedet.
 7. Jamen for sulan da jeg ligger syg med lungebetændelse, så i min verden havde det været lørdag. Nå, men held og lykke med i morgen!
 8. Hvordan gik din scanning?
 9. Hej - og velkommen til og tillykke <3 Jeg har især meget kvalme om aftenen, hvor jeg også er nød til at krympe sammen på sofaen - dog uden at have kastet op. Ved mine andre graviditeter havde jeg ikke kvalme så tidligt, det kom først senere...
 10. Det kan jo også være, at jeg bare har en ustabil hukommelse.. Har tid ved lægen 14. februar og glæder mig bare til at få den vandrejournal. Så bliver det ligesom mere virkeligt...
 11. Øv, Barbamama - det er jeg virkelig ked af at læse <3 Har I andre været omkring læge og få startet vandrejournal? Min læge vil ikke se mig før efter uge 9 - de andre gange var jeg ved læge allerede omkring uge 6. Men jeg har skiftet læge siden - og måske praksis har skiftet?
 12. Stort tillykke til jer andre, der også er i "lykkelige omstændigheder" - jeg glæder mig til at følge jer og selv dele ud. Dog vil jeg gerne være anonym lidt endnu, da det netop er så tidligt og jeg ikke rigtig har fortalt om det endnu
 13. TERMIN: Ud fra meget usikre beregninger ca. 15/9 FØDESTED: Aalborg SCANNINGER: NF, MD og hvad der ellers måtte komme VENTER PIGE/DRENG/TVILLINGER: Det ved vi ikke endnu MULIGE NAVNE: Puh - den er svær. De kommer på senere STØRRE SØSKENDE: Ja - en på 5 og en på 3 TAGET PÅ I KILO: Heldigvis intet endnu GENER: KVALME! Og ligamentsmerter SÅDAN VIL JEG FØDE: Hurtigt - gerne som de andre gange HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min skønne mand ANDET: Det er SÅ nyt endnu, at jeg gerne vil være anonym lidt endnu. Når familie og venner har fået det at vide, så åbner jeg op for posen
 14. Jeg hopper glad med i gruppen - forventet termin 15/9. Er fra Aalborg.