Nans

Medlemmer
 • Content count

  173
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nans

 1. Jeg har ikke Facebook men lav i bare en gruppe derinde,
 2. kan læse mig frem til at det er forskelligt hvad folk de gør. Nogen er startet på juniordyne da deres baby var 3-4 måneder gammel.
 3. Må de ikk først sove med junior Dyne når de er 1 år?
 4. Ja vildt nok.. Tager hatten af for at i kan klare jer for de penge. Men ja man burde nogen gange spørger sig selv, har jeg behov for at købe det som er lagt i kurven? Nogen gange ryger der for mange ting ned man faktisk ikke har behov for! der er mange meninger om hvad der er bedst for børnene. Jeg tænker at de også har rigtig godt af at blive socialiseret med mange andre børn. Men kommer nok også an på hvilket barn man har.. Jeg er pædagog, og har arbejdet i rigtig mange skoler, børnehaver og vuggestuer! Og giver dig ret i at de er sgu forfærdelige. Og selvom det egentlig er i samme kommune, så arbejder institutionerne forskelligt allesammen.. Jeg var overrasket da jeg startede som tilkaldevikar i 2012. Eller rettere sagt, i chok!! Jeg kan kun nævne EN børnehave jeg har været i som jeg synes havde hele pakken. Og det er sgu sørgeligt, ja EN ud af MANGE så forstår dig fuldt ud at du vælger at beholde dem hjemme.. Tilskud til at passe eget barn? Er det noget alle kan få eller noget man skal være "egnet" til? Jeg har valgt at få Melina i privat dagpleje hos min mor, for der føler jeg mig sikker i at Melina får hele pakken når hun starter sit første sted og hendes første start på at møde verden på en helt anden måde og så er det jo bare luksus at jeg bliver ansat hos min mor. Så skal være sammen med Melina hver dag, og det er jeg virkelig glad for.. Glæder mig rigtig meget til at vi skal starte Melina skal starte i dagpleje den 8 januar, og jeg skal starte samme dag, det kan ikke være bedre (-:
 5. Hvordan kan det være i har valgt a beholde dem hjemme hvis jeg må spørger? Og arbejder du hjemmefra så det kan hænge sammen?
 6. Ja hun har også lært at vinke. Og vi er i fuld gang med klappekage sangen, hun klapper lige en gang så den er også næsten ved at være der
 7. Ja hun er da mega sej melina blev 6 måneder D 19. Og kan komme fremad, og er så småt begyndt at komme op på knæ. Så her går det også fremad
 8. Sejt! hvor gammel er Ellie nu?
 9. Tænkte vi lige skulle have en tråd, hvor vi kan snakke om maden til de små babyer som jo næsten ikke er små mere Hvem af jer er startet på at give de små grød/mos? Melina startede på det for 5 dage siden, vi er startet op med majsgrød, og så sveskemos som topping, for at hun ikke får hård mave vil snart købe noget andet grød, og andre slags frugtmos, så hun kan smage noget forskelligt! Vi er startet tidligt, Melina er 3 måneder og 15 dage idag, men sp og jeg, fandt frem til at Melina var klar til at gå et skridt videre Hun ELSKER det, og det gør vi også, hold op hvor er det bar hyggeligt a kunne give hende en ske mad, og ikke kun flaske.. Nu føler hun også at hun er en del af at spise med når vi spiser aftensmad, som hun har savlet over så længe nu Hvordan står det til hos jer andre? Er i også igang?
 10. Hehe hvor sødt at hun gøre det ja det er lidt noget andet når man får ansigtet sat på hinanden.. Istedet for bare at skrive med en "ukendt person"
 11. Nej det gør det nemlig ikk.. Ja det kan i.. Dejligt det er overstået og Ellie mus kan få det bedre
 12. Melina sov til 10.30 idag hendes mor er rundt på gulvet efter at ku sove meget længere
 13. Det ligner varme knopper.. Men kan sagtens være noget andet. Melina fik kun en knop efter hun havde haft feber. Og det var en reaktion efter feberen, de kan godt få knopper fordi det skal ud af kroppen.
 14. Dejligt det er gået væk @Maj 2014 hvordan ser udslættet ud? Kan du sende er billede?
 15. Puha lille Ellie.. Hun må have det hårdt. Kan godt forstå i tar afsted igen når hun vågner.. Det kan ikke passe at de ikke kan finde ud af hvad det er!
 16. Åh lille Ellie mus underligt hun skal have det sådan. Hvordan tar hun feberen?
 17. Hvis i vælger privat dagpleje, tænker jeg ikk at der er kø ordning. når min barsel er slut i januar så starter jeg som privat dagplejer. Man skal selv finde sine børn som privat, så mon ik der er en større mulighed der. Det kræver jo så også a der er private i nærheden af jer.
 18. God bedring til Ellie @Maj 2014 håber det bliver bedre med hende inden søndag. Havde i ikke fået skrevet karoline op til dagpleje istedet for vuggestue @januar2017?
 19. Sådan er det tit. Babyer er meget mere pylret når forældre er der. Og så ikke så pylret når der er fremmede ..
 20. Ja det er mærkeligt.. Du må lige skrive når i har fået noget mere at vide.
 21. Ja det er også underligt at hun har det. Hvad ligger hendes feber på nu?
 22. Godt i kom afsted.. Håber det ikke er noget alvorligt med lille Ellie.
 23. Hvordan gik det hos lægen @Maj 2014
 24. Virkelig underligt at vagtlægen ikke ville se Ellie når hun havde rallende vejrtrækning. Den vagtlæge jeg snakkede med spurgte nemlig også mig om selve vejrtrækningen, men Melinas var ubesværet pga hendes snot. Der står på nettet at man skal kontakte lægen hvis de har en ubesværet vejrtrækning, plus hvis man synes at ens baby er anderledes end de plejer at være. Har du kontaktet din egen læge efterfølgende og fået hende tjekket? For en sikkerheds skyld? For at se om der er noget? Virkelig dårlig behandling du har fået af vagtlægen. Og når der ikke er nogen grund til at Ellie skulle have feber som du skriver, så ville jeg få tjekket det ved egen læge. ja tænker også at Melina er blevet syg fordi jeg har været det. Og feberen var ikk så høj, men hun var meget skidt. Men det var i løbet af dagen hun fik det og så var det meget slemt om natten, og dagen efter havde hun det egentlig ok igen, men stadig lidt besværet af hendes snot. Ja Ellie burde ikke at blive syg når du ammer hende, det skulle være den bedste beskyttelse man kan have.