Denlillegravide

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    7
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Denlillegravide

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    04-06-2017
  1. Jeg er glad for at din graviditet gik godt, trods blødning. Tak for dit svar:-)
  2. Hej Stella! Også tak til dig, fordi du deler:-) jeg er glad for at din lille pige forsat har det godt - det trøster:-) men ja, man bliver lidt bims af at gå og frygte hele tiden...
  3. Hej DOFR! Tak fordi du ville dele, og jeg er glad for at din graviditet forsat går som den skal. Tak for tanken :-)
  4. Ja, det sagde de også til mig - at den sidder godt beskytter derinde. Trøster mig ved, at det må være sej lille en, der ikke sådan lige lader sig kue:-)
  5. Jeg er glad for st høre, at du er nået så langt i din graviditet. Og lettet over at høre næsten samme historie som min - tak fordi du ville dele:-)
  6. Tak for din tanke. Håbet også på det bedste:-)
  7. Hej! Jeg er både ny herinde og ny i forhold til graviditet. Jeg var gravid i foråret, men til scanning omkring uge 9/10 var fostret desværre gået til grunde omkring uge 6/7. Nu er jeg så heldigvis gravid igen (8+5) men desværre er det ikke under så rare omstændigheder, da jeg har blødt 3 gange. Første gang var 6+6 hvor jeg blødte lidt frisk blod og senere på aftenen brunt. Blev scannet dagen efter, og alt var dog godt og der var hjerteblink. Omkring 7+4 bløder jeg igen, denne gang meget voldsomt med store klumper, og jeg var sikker på, at jeg havde mistet det. Bliver scannet samme aften akut, men der er stadigvæk liv og fostret sidder som det skal og er vokset som det skal. IGEN bløder jeg så her i uge 8+5 meget kraftigt og igen med store klumper. Bliver scannet samme dag, og igen har barnet det godt, der er hjerteblink og det sidder højt i livmoderen som det skal - vi kunne endda se det bevæge sig lidt. Men! Alt det her har simpelthen ødelagt forløbet for mig, og jeg er konstant urolig. Er der nogen herinde, der har oplevet noget lign., hvor graviditeten endte godt?