csf1982

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    5
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About csf1982

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - gravid igen
  1. Lige en opdatering herfra :) har idag været til scanning og fået bekræftet at vi venter endnu en lille dreng, troede faktisk selv det var en pige, men dejligt vi nu ved det med sikkerhed og han er sund og rask, det er jo det vigtigste <3
  2. Jeg kommer med en update efter scanningen :)
  3. Sådan har jeg nu ikke oplevet det kawon, før jeg fik børn (flere år tilbage) prøvede jeg over håndleddet for at se hvad ringen ville "fortælle" i forhold til hvilke børn jeg på et tidspunkt fik, altså hvilke køn det var. Har aldrig tænkt at den enten skulle svinge frem og tilbage eller sidelæns. Den starter altid med at svinge i cirkler og dernæst vil den svinge frem og tilbage hvis dreng (dette viste den også over håndleddet til at starte med dengang) og så svinger den rundt igen for dernæst efter lidt tid igen enten af svinge på langs eller på tværs. Der svingede den så på tværs dengang over håndleddet. Så først en dreng som jeg fik som mit første barn og dernæst viste den så en pige, som den også viser nu hvor jeg er gravid. Jeg stoler dog aldrig blindt på alle de forskellige metoder, ser bare frem til endnu et sundt og rask barn som kommer ud til os til sommer :-)
  4. Tak for jeres svar :) jeg ved godt billedet ikke er af bedste kvalitet og var også i tvivl om man kunne se "nubben" som der er blevet populært at kigge efter nu på de NF scannings billeder :) NSEllekilde: godt I alligevel tog til kønsscanning når det viste sig at være det modsatte køn af hvad I troede ;-) vi skal til en 3D/4D scanning om 3 uger så der burde svaret jo være meget sikkert. Har en dreng på 3 et halvt år i forvejen, har en fornemmelse af en pige denne gang, både da min graviditet har været anerledes end da jeg ventede min søn (selv om ikke 2 graviditeter er ens) og ringen i en snor over maven/håndleddet svinger også modsat af hvad den gjorde ved ham, samt den kinesiske kalender siger pige også. Alt dette er jo 50/50, og vi bliver selvfølgelig lige så glade for en dreng mere som en pige, det vigtigste er jo at barnet er sundt og rask :-D kan jo lige give en update efter scanningen evt. :)
  5. Hej, jeg er lidt nysgerrig for at høre om nogle mon kan tyde kønnet ud fra mit NF scanningsbillede? Hvis det overhovedet kan ses derpå, har desværre kun det ene billede :)