Hettylo

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Hettylo

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    23-09-2016
  1. kan vi Ikke få nogle drengenavne på bordet? Jeg mangler inspiration :-P hahah
  2. jeg er lidt tyk i forvejen, men nu hvor jeg er 17+lidt begynder det rigtigt, også fordi det begynder at bevæge sig kraftigt opad mavsen! er fornylig også begyndt at kunne mærke bebs er jeg sikker på, da det gerne er når jeg hører høj musik på vejen hjem fra job, og når man slår mave på sofaen efter aftensmad :-P
  3. der er så mange på nettet der har været skuffede over matas' da den ikke indeholder meget mere end små bitte prøver og 2 blade, og ærligt så gad jeg den ikke.... Var dog til aften arrangement i babysam igår med manden, der fik vi en fin goodiebag med en sebra hagesmæk, en sut og en sutteflaske, det er jeg svært tilfreds med :-) Så det kan anbefales at holde øje med babysam på facebook for at se om der holdes lign. der hvor I bor... :-)
  4. Lidls er nu også ret fin, har lige hentet min :-D har også bestilt rema 1000, fakta og føtex.... har valgt matas' og babysams fra.... og så skal jeg lige forbi apoteket og se om de har en :-)
  5. MIT RIGTIGE NAVN:Lisbet Alder: snart 29. TERMIN: 23 september, hvis beregningerne passer FØDESTED: Aalborg SCANNINGER: Ingen endnu men skal om ca 14 dage STØRRE SØSKENDE: har inden børn, og er også første gang jeg nogensinde prøver at være gravid. TAGET PÅ I KILO: Tabte mig en del i starten pga. kvalme og utilpashed, men er nu tilbage på min før vægt, trods vedvarende kvalme :-P GENER:(fx. kvalme, smerter, sover dårligt). Kvalme med tilhørende opkast fra ca. uge 6, super træt om dagen.... Måtte skifte til løse bukser allerede i uge 6 pga, ekstra fylde midt på maven, og det på trods af at jeg er godt i stand! SÅDAN VIL JEG FØDE: det har jeg ikke taget stilling til endnu, vandfødsel lyder dog lokkende. HVEM SKAL MED TIL FØDSLEN: Min mand :-) ANDET: Er Pco pige og er ret overbevist om at jeg er blevet gravid efter jeg har skiftet kost ;-) det er skønt!