LilleM

Medlemmer
 • Content count

  73
 • Joined

 • Last visited

About LilleM

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  15-10-2016
 1. Jeg skulle kun gå til 38+4, fødte i torsdags og er lige blevet udskrevet i dag efter et helt forfærdeligt forløb. Har intet overskud til at fortælle eller forklare, men baby har det godt . Pøj pøj til resten af oktober babyerne!
 2. Det er nummer 4 :) 37+0 er en milepæl! :yay Og du har helt ret, man tolker på ALT, og det kan blive ret trættende hvis man først føder 41+4 eller noget :lol Jeg er dog lidt heldig, eftersom jeg er fyldt 40, så får jeg max lov til at gå en uge over før man sætter mig i gang, og det er rart at vide lige nu - er godt nok træt af maven!
 3. Fredag eftermiddag synes jeg mine plukveer var lige lovligt hyppige og det virkede som om de kom regelmæssigt. Så jeg tog tid med en ve app og ganske rigtig, jeg havde en plukve hver 5-6 minut! :blink Samtidig var babys aktivitets niveau dalet meget de sidste 2 dage, så jeg tænkte jeg hellere måtte ringe til fødegangen - de ville selvfølgelig gerne se mig. Summa summarum, alt er OK. Eftersom jeg i fredags var 35+5 så gør man ikke noget i tilfældet af at plukveer bliver til veer og fødslen går i gang (jeg håbede til det sidste det blev til rigtige veer!) Han ligger med hovedet ned af, men ikke står ikke fast, så jeg skal lægge mig ned hvis vandet går...Også skød 2 jordemødre ham til omkring 3.000gr!! :huh Vi skal til konsultations jordemoder på fredag, og hvis hun vurderer det er nødvendigt kan vi blive sendt til vægt scanning. Ham på 9år vejede 3806 da han blev født 40+0, men var til gengæld også 56cm, så det passer jo meget godt med ham her også :rolleyes Manden var ret glad for den der ve app, han var ligesom beskæftiget med noget mens det stod på og det hjalp lidt på nerverne :biglove Behøver jeg at sige vi lige var ude og sørge for resten vi manglede Lørdag og at jeg pakker tasken en af dagene? ;)
 4. Ja meget! :loveshower
 5. Tusind tak! :biglove
 6. Jeg er 40 og skal føde midt Oktober :) Manden fik at vide han ikke kunne på normal vis efter kemo og stråler som teenager og jeg har kun 1 æggeleder efter en graviditet uden for livmoderen for 10 år siden. Så selvom jeg var 39 på det tidspunkt hvor jeg blev gravid, det faktum at vi slet ikke prøvede (for man prøver jo ikke noget man har parkeret under "det kan vi ikke") og på trods af usandsynligt dårlige odds, så skal vi altså ha' en baby lige om lidt :loveshower Jeg tror mere det er et spørgsmål om du har lyst til én til :)
 7. Nej, det er du ikke og jeg har ikke været til nogle af de 2 lægesamtaler af samme grund :) Hvis jeg synes der er noget jeg vil have tjekket eller snakke om, så ringer jeg til jordemoderen, ikke lægen.
 8. :kuller Det der billede er da lige til at hænge op i børneværelset!
 9. Hvor er det blevet fint, super flot puslepude du har lavet!
 10. Hvor er den fiiin! :kuller
 11. :) Tak! En eller anden klog sagde engang at en af de første ting man burde lære når man skal strikke er at rette de mest almindelig ting der kan gå galt = tabte masker! Er sikker på din veninde kan hjælpe dig, de fleste masker kan "hentes" igen, også kører du videre som om intet var hændt ;)
 12. Maven bliver større og større og terminen kommer tættere og tættere på, heldigvis! Har endelig fået lavet en tæppe til stumpen :yay
 13. Jeg kan se den :)
 14. Åh hvor dejligt! Vildt at I kan se det ligner far allerede :kuller
 15. Tillykke med veloverstået scanning og lille baby dreng i maven :loveshower Har vi ikke en stor overvægt af drenge i Oktober gruppen?