Poupinella

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    34
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Poupinella

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er mamma - prøver igen
  • Lokation
    Amager
  1. Vi ændrede et billede fra brylluppet i photoshop, hvor der så stod "Baby sep. 15" i stedet for "Just Married" på banneret. Og bestilte et puslespil af billedet. De blev meget overraskede over at teksten ikke var som de forventede selvom det varede et øjeblik før det gik op for dem hvad det betød.
  2. Hvor er det vildt alt det du har haft overskud til at lave!!! Super flot bord og skøn slikbuffet!! Imponerende!!
  3. Skønt i havde en dejlig dag!! Får vi et billede at se?
  4. Wow! En hjemme-vandfødsel! Det lyder som en dejlig oplevelse og en god jordemoder. Skønt i fik tid sammen efter fødslen. Tænk at du selv greb ham i vandet! Dejligt at du ville dele. Lyder som en drømmefødsel.
  5. Negativ test. Prøver igen næste gang. TILLYKKE TIL JER ANDRE! (Smiley der kaster med hjerter!) Mangler der smileys, hvor de?
  6. Det er rigtig dejligt Elias har ikke ville sove på armen siden han var 1 1/2 måned. Så er bæreselen rigtig skøn - men kun så længe jeg ikke foretager mig noget andet end at gå lidt rundt for så vågner han bare igen
  7. Stort tillykke!! Det var da en dejlig overraskelse!!
  8. Jeg tester den 19.02
  9. Hej med dig. Vi prøvede også i lang tid før det lykkes. Efter tre måneder hvor manden ikke drak koffein, gik i fitnesscenter og byggede muskler op, reducerede stress i hverdagen og tog piller (zink,selen og folinsyre) var der gevinst. Det er værd at prøve. Det hjælper selvfølgelig kun hvis grunden er for få svømmere hos manden. Held og lykke!