Kams

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    9
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Kams

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Tusind tak for alle jeres svar! :) Rart at i vil dele med en ryger :)
  2. Det lyder som en god idé. :) Men jeg er slet ikke motiveret til at holde op nu og her :( Selvom jeg egentlig ikke ryger "ret meget" jeg står i tøjbutik og vi er i gang med at renovere hus. Så gennemsnit ryger jeg 6 cigaretter om dagen. Men jeg er motiveret til at tappe længere ned til at starte med :)
  3. Hej lollerberg :) Hvor er det sejt du kunne holde op. Tak for svar, jeg skal gøre mit bedste :)
  4. Ja mega sejt af hende ! :D Jamen tror gerne på at det er noget helt andet når jeg en dag ser der er to streger. Tror også det vil gøre det nemmere og holde op :D
  5. Så du startede igen ? :) Og jo tak. Håber også det kommer helt af sig selv :D
  6. Hej med jer. Her er en lille udfordring. Min kæreste og jeg vil rigtig gerne have en lille. Men jeg er ryger. Prøver selvfølgelig at starte med at skære ned. Også vil jeg prøve og lade holde helt op med rygning når jeg bliver gravid. Selvom det bliver ret svært :D Er der nogen af jer som var/er ryger ? Og under gravidetet?
  7. Hej med jer! :) Lidt om mig selv. Jeg bor sammen med min kæreste. Vi vil rigtig gerne være gravide. Min kæreste kan næsten ikke vente til at jeg smider pillerne. Da vi har været i gang med projekt hus ville jeg godt vente lidt.og nu har vi endelig købt hus og jeg har smidt pillerne dog ved min kæreste det ikke da det skal være en overaskelse. Så min plan har altid været at jeg skulle smide dem efter nytår. Jeg gik i gang med en ny pakke pille og op til jul havde jeg kludret lidt i dem, altså glemte og tage nogle stykker. Så tænkte jeg... nu smider jeg dem bare dvs jeg stoppede midt i min ppille pakke. Fik så mens Søndag d.3/1. Nogle dage efter jeg stoppede med pakken. Og plet bløder meget lidt nu. Hvornår kan jeg forvente min næste mens ?