Zebra

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Zebra

  • Status
    Nyt medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    09-07-2016
  1. Jeg har fortalt det til mine kollegaer sådan lidt løbende, når det lige har passet ind. Først til min kontormakker, som blev ved med at spørge om ikke jeg vil med på kursus i udlandet til efteråret... Mine kvindelige kollegaer er blevet ellevilde og går lidt amok. Min chef (som er en mand) var jeg mest spændt på, men han sagde "Tillykke, ja det må vi jo organisere os ud af så". Han har tidligere været meget utilfreds når folk skulle på barsel, men har nu vænnet sig til at "sådan er livet" og at det ift. den måde vi arbejder med projekter på faktisk ofte er en større fordel end ulempe at tage sig en barsel undervejs. Men jeg synes det er virkelig svært at få sagt det til alle mulige andre... På arbejdet er der jo en masse praktisk der kan føre til en anledning til at fortælle det. Med de nære venner er det også fint, for jeg ved at de generelt interesserer sig for mig og mit liv. Men så er der alle de lidt mere perifere bekendte hvor jeg gerne vil have at de ved det men jeg ringer eller skriver ikke lige til dem for at fortælle det. Overvejer at lægge et fjollet billede på Facebook for at det ligesom kan komme ud til offentligheden.
  2. Jeg vil også gerne være lidt anonym, men fortæller gerne lidt om mig selv: Alder: 29 Bopæl: Aarhus Barnefaderen: min kæreste på 32 Ældre børn: Ingen Profession: forsker (ph.d.-studerende)
  3. Hej :-) Jeg vil godt melde mig på banen herinde også. Har fulgt lidt med "under radaren", men nu er jeg vist klar til at være rigtigt med! Jeg har termin 9/7 og det er vores første barn.
  4. Hej de damer, Sagen er den, at jeg FRYSER!! Normalt er jeg afhængig af uldundertøj (både langt og kort) hele vinteren igennem, men nu hvor bukserne ikke engang kan lukkes længere tillader det ikke ligefrem meget plads til ekstra lag og desuden synes jeg ikke det er spor rart med for mange elastikker om maven der strammer. Jeg har forgæves forsøgt at søge efter uldundertøj til gravide, men falder mest over uldundertøj til børn. Jeg er kun i uge 14, så jeg er ikke så stor endnu, men problemet bliver jo ligesom kun værre for hver dag der går ;-) Så kære medsøstre, hvad gør i for at holde varmen i denne kolde tid? Bedste hilsner Eva