Frk.Mini

Medlemmer
 • Content count

  2,178
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frk.Mini

 1. What she said! Alt hvad jeg tænkte, og mere til!
 2. Her er nogle af dem jeg har fået serveret.. - du ved ikke hvor heldig du er der ikke har børn, jeg er vågen på 48'ende timen nu, og jeg hader babyen! (jeg havde givet ALT for at få være i den situation!!) - I kan få et meget bedre forhold uden børn, børn ødelægger et forhold! (WTF!! Det gidder jeg ikke engang at kommentere) - nu skal vi ikke snakke om fertilitet, behandling, abort osv... Det er så negativt.. (men......... det er jo det mit hjerte er fyldt af, og min mund flyder over af.. Jeg trænger seriøst at snakke med mine venner om det, mindst like meget som de snakker om sin graviditet, fødsel, baby osv.. )
 3. Du kan også sette ned Mp på kameraet på tlf tror jeg.
 4. Den er rigtig fin den test!
 5. Om du har snapchat så er billederne du tager der små nok til at uploades her. (lagre billedet på tlf, og ikke sende på snap.. ) Tillykke med positiv test!
 6. Jeg tror på den, men havde også prøvet et andet merke hvis jeg var dig. Kan anbefale testene fra billige-teste.dk De har jeg aldrig haft noget bøvl med. Om du bestiller idag, har du dem mest sandsynligt på døren imorgen tidlig.
 7. Det kan godt komme falsk positiv efter de 5.min.. Lykke til imorgen!
 8. Dejlig!!
 9. Den ser positiv ud i mine øjne. Prøv igen imorgen, to defekte teste får man ikke vel.. (just in case mener jeg. )
 10. Nej hvor dejlig!! Jeg har visst ikke skrevet tillykke tidligere, så nu er det vist på tide!
 11. Hvornår får i svar idag?
 12. Underlig de ikke forklarer mere syns jeg. Det var så lidt, og spørg endelig igen. Har "studeret" fertilitet, graviditet og alt der følger med i ganske mange år nu..
 13. Det er fordi de strengt talt ikke kan bruge kun én bp til noget. Så imorgen får i besked om at det stiger fint som det skal gøre!
 14. 144 er finfint!
 15. Tallet er lavt i starten, så det skal du ikke tænke så meget på... (nemmere sagt end gjordt.. ) Så længe tallene stiger med ca fordobling hver anden dag, så er det meget individuelt hvor højt/lavt hcg ligger.. Indenfor et referanceområde selvfølgelig. Og det er også forskel på de forskellige g-test mærker, og hvor meget farve der er.. Når du får en clearblue til at sige gravid, er det et meget godt tegn tænker jeg... De er ikke så følsomme som strimmel testene. Har du fået svar på bp? Spændende tider for jer!
 16. Forstår det godt, men det er altså ingen tvivl i mine øjne! Tillykke!
 17. Det der er mere end en skygge! Jeg ser godt to fine strege der!
 18. What she said..
 19. No problem, håber det kan hjælpe!!
 20. Ååårh! Endelig lykkedes det! STORT tillykke!!!
 21. Det skal hjælpe, har flere venninder der har fået cravings på det i svangerskabet.. (de har været virkelig dårlige!) Så googlet jeg det, og det er et gammelt råd mod kvalme.
 22. Har du prøvd hindbær?
 23. Min søster arbejder også med en bruger der kan udadreagere ganske så kraftigt, så hun har fået sygemelding helt fra start af i svangerskabet. Jeg tænker at om det er en reel mulighed for at du feks bliver sparket i maven, så havde jeg kontaktet lægen og fået en sygemelding.. Du kan jo også snakke med din leder om det, måske din arbejdsdag kan tilpasses så du slipper for at stå i en evt farlig situation? Men eftersom jeg forstår på dit indlæg, så er du mest tryg ved at få en sygemelding nu.. Gå med mavefornemmelsen din, det er det bedste råd jeg kan give dig. (som også FruSekshøj skriver. )
 24. Jeg ser to!