Hugs&Kisses

Medlemmer
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Hugs&Kisses

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 1. Hejsa Jeg er førstegangs gravid. Vi snakker og planlægger dåben langsomt hen ad vejen, selvom der er god tid til termin. Vi har valgt kirke, sted, bordpladser og menu, nu mangler vi "bare" små ekstra ting. Jeg er ellers ret kreativ og har aldrig haft problemer med at finde inspiration til pynt, bordkort m.m. men jeg er helt blank. Må jeg eventuelt se jeres pynt og bordkort? Vi har desuden svært ved at finde ud af om der skal være en kage eller ej. Måske man kunne finde på noget sjovt og anderledes? Jeg jokede lidt med at vi kunne købe en kagemand fra bageren og få dem til at forme det som en baby, det blev taget godt imod og tænker det kan være vores backup plan, men jeg har set flere har snackborde eller lignende i stedet for en dåbskage. Vi skal spare lidt så en dåbskage er ude af tankerne da vi har set de er ret dyre. Vi bliver 37-40 personer.
 2. Må jeg spørge hvor du har set eller læst at det skulle være ulovligt i danmark?
 3. Ja det gør man. Kigger på billederne om og om igen. Har kvalme og følsomme brystvorter, men jeg tror først det går endnu mere op for os når vi skal scannes i Slutningen af måneden
 4. Tusind tak. Det er så dejligt at se de to streger
 5. Nu er det som om det er gået lidt mere op for os over weekenden, så kan ikke lade være med at dele billedet af den skønne test.
 6. Har allerede tid hos lægen til 8 ugers tjek om næsten 4 uger. Var til lægen med noget andet og hun ville se os snart igen
 7. Tusind tak Vi tog lige en igen i dag, og nu er test stregen lige så tydelig som kontrol stregen.
 8. Mange tak Det blev fejret i dag med god mad Det er stadig helt surrealistisk.
 9. Vi har lige snakket med den for en halv time siden. Mit hcg tal lå på 375 så de er meget glade. Jeg skal til scanning i slutningen af måneden. Hvor er vi bare glade
 10. Mange tak. Det sætter jeg pris på. Det eneste hun sagde var sådan set bare at de skulle tjekke om tallet steg, og det gjorde mig bare nervøs. Så kom der en masse tanker op om tallet nu var fint nok og sådan.
 11. Ah okay på den måde. Ja det hele er jo første gang så alt er nyt. Tak for info
 12. Blev bare straks nervøs da de sagde de skulle have endnu en blodprøve.
 13. Tusind tak for dit svar. det er så fedt at flere siger den ser positiv ud. Jeg fik svar på bp i dag og hcg lå på 144.
 14. Mit hcg tal lå på 144, hun sagde at det var flot, men at de gerne ville have endnu en blodprøve i morgen for, at se hvor meget mit tal er steget siden i går. Jeg får svar senere på eftermiddagen fredag. De sagde tillykke og vi blev helt paf. Vi har prøvet så længe og det var vores sidste iui forsøg. Vi var endda blevet henvist til ivf. Jeg tog endnu en graviditettest her til morgen, den var en lille smule tydeligere i stregen end i går, så håber det bedste. Vi skal til en tidlig scanning på klinikken inden vi bliver afsluttet, hvis alt går som det skal. Så om 1-1½ uge cirka.
 15. Mange tak for svaret. Vi er nervøse. Vi fik taget blodprøve i dag og får svar i morgen. Jeg tog et par tests i morges og en clearblue digital. De almindelige tests havde samme resultat. Tror endda de var en lille smule raftigere i farven. Den digitale clearblue sagde Gravid 1-2 uger. Hvis testene passer er jeg 4+1.