Sommer16

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    12
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Sommer16

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 10/27/1981

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    16-06-2016
  1. God bag jul til alle Vi var til kontrolskanning d 23/12 for at se om baby stadig voksede trods blodansamling og jordbærmærke på moderkagen Baby som de mener bliver en lille prinsesse havde det så fint, blodansamlingen var væk og jordbærmærket var blevet mindre
  2. Dejligt at det var falsk alarm og at jeres lille pige har det godt
  3. Baby var en drillenisse der hele tiden vendte ryggen til så det tog lige lidt længere tid end forventet men til gengæld fik vi lov at se ekstra meget af baby i "ventetiden"
  4. Vores Nakkefoldsskanning igår gik så fint, baby har det godt, vi fik "tallet" 1: 6670 og vi blev sat en dag frem så nu hedder terminen 16/6-16 i stedet.
  5. Øv øv.... Krydser fingre for at baby har det fantastisk og det bare er falsk alarm
  6. Alura du må gerne skrive mig på til NF skanning d 9/12-15 samt ekstra skanning d 23/12-15 -ekstra skanningen er pga jeg har en blodansamling udenfor fosterhinden samt at der med stor sandsynlighed sidder det man kalder et jordbærmærke på moderkagen som gør at de gerne vil holde øje med at moderkagen fortsætter med at fungere optimalt så baby bliver ved med at vokse.
  7. Tillykke med det fine resultat
  8. Her har vi været på noget af en rutsjetur, vi var til tidlig skanning 3/12 (ca 7+3) hos privat gynækolog hvor hun ikke kunne se hjerteblink men så noget hun mistænkte for en molagraviditet så afsted på hospitalet dagen efter med plan om en udskrabning, på hospitalet foretog de heldigvis en skanning inden hvor de så fin hjerteblink og målte til (ca 7+4) men samtidig så noget de ikke havde set før, det resulteret i et par blodprøver og ekstra skanninger de sidste uger på gynækologisk ambulatorium, i onsdags mente de endelig det var noget de havde set før og at det lignede en blodansamling der ligger mellem fosteret (der heldigvis vokser fint og har fint hjerteblink) og moderkagen. Nu er vi så overgået til kontrol i ultralydsklinikken fra på torsdag (ca 10+5) så det bliver lidt spændende om de kan se mere.
  9. KÆMPE TILLYKKE til alle de positive tests jeg vil meget gerne være med, egne udregninger viser termin D 17 juni 2016
  10. Lidt om dig/jer selv: Navn: holder det hemmeligt lidt endnu Alder: 34 år Beskæftigelse: sosu assistent Partners alder: 29 år Partners beskæftigelse: freelance skribent + arbejdssøgende Vi er kærester/samboende/gift og har været det så længe: kærester + samboende Bor i: Nordsjælland Omkring graviditeten: Har prøvet siden: August 2015 Graviditetsgener: træt, ømme bryster og skal tisse hver halve time..... Andre børn: pige på 8 år og dreng på 4 år Vil I kende kønnet?: ja Venter dreng/pige: det lignede en pige til sidste skanning Idéer til navne: Omkring fødslen: Termin: 16/6-2016 Fødested: Hillerød Ønsket fødselsform: Hvem skal med til fødslen?: Faren Evt. frygt/nervøsitet for fødsel: Andet: Eventuelt andet, som du har lyst til at dele: har lidt svært ved at tro der virkelig er gevinst nu det er sket så hurtigt.