555Mette

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af 555Mette

  1. Jeg har et stort ønske om at føde vaginalt og gerne i vand. Men skal til ekstra scanning for at tjekke moderkagens placering. Til MD scanning lå den foran livmoderhalsen og hvis den ikke har rykket sig, så bliver det PKS. Heldigvis rykker den sig for de fleste i takt med at maven vokser..
  2. Termin d 4/7 efter egen beregning. Skal til terminsscanning om 2 uger og glæder mig helt vildt!
  3. Hej! Jeg testede positivt i Onsdags og er over lykkelig.. Jeg tror jeg er omkring 5 uger henne i dag.. Jeg er blevet henvist til terminsscanning d. 18. da jeg har uregelmæssig cyklus. Jeg glæder mig helt sindssygt! Mit eget gæt på termin er lige i starten af Juli.. 4. Juli måske? Vi får se..
  4. Jeg har fået lavet et keglesnit for lidt over et år siden. Jeg har fået at vide at det ikke påvirker mine chancer for graviditet hverken positivt eller negativt. Angående for tidlig fødsel så er det vidst kun noget man skal være bekymret for hvis man har fået lavet flere keglesnit. Risikoen for for tidlig fødsel er meget lille. Spørg din læge eller gyn til råds mht om du skal have foretaget et keglesnit før du bliver gravid eller om du skal vente til du har født.. Måske er det slet ikke nødvendigt med keglesnit, da celleforandringerne er så lette at du bare bliver observeret.. Det kan være de går i sig selv igen
  5. Ja, du kan godt være gravid, men ikke "nok" til at det kan måles endnu. MEN... Det er meget normalt at der er nogle meget uregelmæssige cyklusser efter p-pille stop. Der kan gå op til 3 måneder før den første rigtige mens kommer og det er helt normalt.. Jeg kan fortælle at min første cyklus var på 53 dage og den næste var på 61 og det er desværre forventeligt efter p-pille stop..
  6. Helt spontant fik vi spurgt min mor, eller også begyndte hun selv at fortælle om det? Det var selvfølgelig fordi vi sad og kiggede i fotoalbum med billeder af bl.a. min fødsel i.