Tina&Peter

Nye medlemmer
  • Antal besvarelser

    6
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Tina&Peter

  • Status
    Nyt medlem
  • Fødselsdag 06/17/1982

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Jeg har svaret bryllup før baby. For mit vedkommende skyldes det både uddannelse, som jeg først er endeligt færdig med næste sommer, og så at jeg ikke er interesseret i at være gravid eller have et lille barn på armen, når jeg skal giftes. Jeg vil have lov til at koncentrere mig om min mand, mine gæster og drikke mig fuld til mit bryllup, hvis det er det jeg har lyst til :P
  2. Jeg er næsten 1oo % sikker på at det skyldes at det er sundere at sove ude i den friske, renere luft fremfor at sove indenfor :baby1 Og så længe ens barn/børn er pakket godt ind og ikke kan ligge og fryse skulle der ikke være noget i vejen for at de kan sove udenfor. Vi har ikke selv børn endnu, men vi planlægger at begynde efter sommeren, men jeg vil tro at vores børn også vil komme udenfor i den friske luft og sove.
  3. Jeg er matematisk student og så er jeg igang med at læse 2-fagskandidat på universitetet, som gerne skulle ende ud med at jeg bliver gymnasielærer :yay
  4. Med 6 gavekort igen må jeg jo også hellere tjekke... ;)
  5. Det kunne da være super fedt, da jeg også stor fan af Take That (har faktisk lige købt Sing Star Take That, men er dog og har altid været mest til Gary) :glad :loveshower !!! Men jeg tror jeg er med på den vogn med ikke at kunne overskue alle de skrigende pige og der er jo risiko for at man slet ikke får dem at se... Men jeg håber I får dem alle 5 at se og at I får en god tur :goodluck Og tag nogle billeder, hvis I kan og smid dem herind :super God tur :yay !
  6. Vi har endnu ikke børn og er så heldige at det af 3 bedsteforældrepar (mine forældre er skilt) kun er det ene par (mine svigerforældre) der ryger. De ryger allerede udenfor og kun udenfor, så deres hjem er røgfrit. Men hvis de røg indenfor ville de blive nødt til at acceptere vores holding til røg, som er total røgfri (vores hjem er også røgfrit, gæster og familie må udenfor for at ryge uanset vejret). Det ville også betyde at de oftest skulle komme hos os for at se deres barnebarn/-børn, medmindre de hellere ville stoppe med at ryge helt. Selvom jeg ikke har ret til at bestemme i deres hjem er det stadig mit barn, og det er mig og faren som bestemmer de ting der omhandler eller påvirker vores barn. Og røg er helt sikkert en af de ting som vores barn/børn ikke skal udsættes for. Men jeg synes da helt sikkert at man når langt med en god snak, så det er nok det rigtige sted at starte :D Pøj pøj til jer alle med røg-problemet, håber I finder en god løsning :D !