Watson

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    26
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Watson

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    03-01-2016
  1. 1000 tak for den ekstremt store hjælp :) det var rigtig rart at du vilke bruge tid på at svare og uddybe så meget.. er ikke så god til at forstå alle de regler :)
  2. Tak for det meget uddybende svar :) du skriver at gravide ikke nægtes kontanthjælp.. ved du så hvordan det er når jeg har født? Altså om det så vil ændres når baby er kommet?
  3. Jeg kan ikke nå at starte uddannelse inden, da jeg har termin om 17 dage :/
  4. Hej piger :) Håber virkelig at nogen kan hjælp mig med at forstå ! Jeg var for længe siden til en sygesamtale på mit arbejde (inden de vidste jeg var gravid)... her blev der sagt at hvis det ikke blev bedere ville jeg ryge ned på 10 timer efter 3 mdr. ... det blev bedere, jeg var syg en dag i de 3 mdr. Men mødte på arbejde alligevel og blev sendt hjem. (Min arbejdsgiver får her afvide at jeg er gravid) efter de 3 mdr bliver jeg dog alligevel sat ned i timer (betyder ikke så meget mens jeg arbejder da jeg bare får alt udover de 10 timer udbetalt som overarbejde) men det gør jo så at jeg nu når jeg er gået på barsel ikke får særlig meget udbetalt :( jeg er ikke medlem af fagforening eller a-kasse.. Mit spørgsmål er egentlig om jeg kan opsige mit job og komme på kontanthjælp? Jeg bor sammen med min kæreste, men vi er ikke gift og jeg er under 25 hvilket gør at vi ikke bliver betragtet som samlevende, så vidt jeg forstår? Jeg har en gammel bil som ikke er mange basøre værd stående i mit navn, samt en hund jeg nødig vil af med, kan jeg beholde dette i mit navn selvom jeg søger kontanthjælp? I øvrigt har jeg termin den 4 januar, og havde alligevel planer om at opsige mit job efter barsel og begynde i skole :) Håber virkelig der sidder et klogt menneske der ude og kan hjælpe mig med at svare på disse spørgsmål? :)
  5. Ja så får han resten af barslen :) Ved han kommer til at syns det er hårdt men er slet ikke i tvivl om at han også ville elske det :) Men indtil videre hedder planen at jeg først starter til Januar, ville bare helst i august da jeg på den måde kan undgå helt at komme tilbage på arbejde og state direkte i skole :)
  6. Hej Piger :) Hvordan deler i jeres barsel op? Hvor længe holder i? Og holder far noget? Jeg kunne godt tænke mig at starte på uddannelse efter barsel. Det er sådan at uddannelsen har optagelse i august og i januar. Hvordan ville i planlægge batsel efter det? Ville i planlægge det så i startede i august samme år eller januar året efter? Da jeg har et arbejde tænker jeg om der er nofen af jer der ved hvordan og hvorledes med at opsige sit arbejde under barsel? Må man det? -syns der er virkelig mange regler og kan hverken finde hoved eller hale i dem :) PLEASE hjælp mig :)
  7. Hej piger :) Jeg har i venstre side lige under ribene og skråt ind mod navlen sommetider helt vildt ekstremt ondt, det spænder og trækker ekstremt meget. Føles lidt som en konstant sidestik, altså ikke i jag men hvor det bare bliver ved med at spænde.. det kan komme på alle tidspunkter men kommer oftest når jeg går i længere tid af gangen:/ Nogen der oplever det samme og evt hvad gør i ved det?
  8. Ringede for en sikkerheds skyld til vagt lægen, som gerne ville se mig.. han var meget grundtig og tjekke meget omhyggeligt baby, som var helt okay :) Han mente at jeg har spist for meget "hård" mad, så som kød, rugbrød, salat og slik.. jeg er nu kommet på skånekost og må kun spise bananer,havergrød og ristet toast og krydderboller, mad som maven har let ved at "komme igennem" :)
  9. Er 14+6 idag.. syns jeg har drukket meget vand idag :) har drukker 3 liter (har et system så jeg ved hvor meget jeg drikker i løbet af dagen)
  10. Hej piger :) Håber en har mulighed for at svare lidt hurtigt :) Jeg har over de sidste par timer haft rimelig ondt i maven :( det sidder lige over navlen men lidt ude til venstre, min urin er samtidig blevet gradvist mørkere, er der nogen der har oplevet dette? Jeg tænker det er ikke sådan krampeagtigt ondt, ville i ringe til vagtlægen eller ville i kontakte egen læge imorgen når de åbner? - er måske bare lidt en pyller :/
  11. Vi har også bestilt tid til en køns scanning på en privat klinik :) vi har dog valgt at tage en "pakke" hvor vi også bliver 3d scannet senere hen i forløbet :)
  12. NF gik så fint :) vi så en ekstremt livlig lille baby der bare var så fin :) havde en fin lille nakkefold på under 1 mm :) så det kunne ikke være bedere :) Scannings damen havde lidt problemer med at få målt og taget billeder da den lille bare fór rundt :) hun sagde at det var længe siden hun havde set SÅ livlig en lille en :)
  13. 1000 tak for hjælpen piger :) ringede til fødestedet og de gav mig en tid i telefonen :)
  14. Min termin er flyttet en dag frem efter jeg var til NF :) så nu hedder det. 4/1 :)
  15. Hej :) Ved i hvem jeg skal ringe til hvis jeg ikke har fået nogen indkaldelse til jordmor? Jeg er 12+2 idag og har været til NF.. men har stadig intet hørt fra jordmoder? Skal jeg ringe til egen læge? Eller måske sygehuset jeg skal føde på?