Michelle93G

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    16
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Michelle93G

  • Status
    Medlem
  • Fødselsdag 03/28/1993

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    24-02-2016
  1. Jo 2 gange om ugen selvfølgelig :) okay tak (: Jeg tager både gravitamin og folsyrer det kunne være jeg skulle begnde at tage fiskeolie også. men tænker jeg må spise noget makrel i tomat og torskerogn på dåse.. det er da dejlig nemt :rolleyes :) :) :)
  2. Hvor langt henne var i før i sagde det til jeres forældre? (:
  3. Hvor lang tid gik er før i fortalte det til jeres forældre ? (:
  4. Har læst lidt om kost når man er gravid og der står man helst skal have fisk 2 gange om dagen. Må jeg godt spise makrel i tomat (på dåse)? Hvad spiser i af fisk? Hvordan ser jeres daglige måltider ca. ud? (hvad spiser i generelt på en dag?)
  5. Jeg er gravid for første gang og fandt ud af det i mandags :loveshower Lige nu er jeg 4+6 uger henne men siden jeg fandt ud af det har jeg haft lidt "ondt" i maven. Ved ikke helt om jeg kan kalde det for at det gør ondt men jeg kan i hvert fald hele tiden mærke lin maven lidt eller lidt mere. Min fortalte mig (inden jeg blev gravid) at man helst ikke må have ondt i maven så er der stor chance for man er gravid uden for livmoderen. Så jeg blev faktisk ret bange og bekymret men så søgte jeg på det og kom ind på en side hvor der stod at det var normalt for nogle at når man bliver gravid sker der jo en helt masse inde i maven og kan godt gøre lidt ondt. Hvad siger I ? bør jeg være bekymret ??
  6. Tak for svar. Det er fordi en jeg kender som har født tre børn sagde til mig at man kunne abortere hvis man gik i stramme bukser der sad om maven, Så blev ret nervøs og har ikke ville have mine bukser på siden hun sagde det. Derfor spørger jeg jer til råds.
  7. Stramme bukser go eller no go i uge 5 ? Hvor meget har det betydning hvis jeg går med bukser der sidder på maven.
  8. Mange tak for svar så fik jeg da det på plads (:
  9. mange tak (: Og tak for svar. Var også nogen lunde det jeg havde regnet frem til. Men hedder der så 4+6 i morgen, 4+7 torsdag og så 5+0 fredag ? :loveshower
  10. Hej (: Jeg fandt ud af i mandags at jeg er gravid :loveshower yaay Men min spørgsmål er hvor langt henne er jeg? ved jeg er omkring de 5 uger men hvad hedder det præcist? Min første dag i min sidste menstruation var d. 21 maj :baby1 Håber der er nogle der kan svarer på det (: TAK
  11. Mange tak for alle svarende det er dejligt at læse lidt om hvad andre mener end bare hvad man læser på internettet. Tak for de gode råd :rolleyes :wub
  12. Tak for svar (: Jeg hverken ryger eller drikker. og min kæreste ryger ikke og drikker en gang måneden ca. Vi har tre måltider på en dag - det er bestemt ikke usunde ting men vi kører heller ikke en skarp kost men grønsager til maden :mam jeg dyrker ikke fitness men går en rask tur om dagen for at få pulsen op (:
  13. Hej (: min kæreste og jeg planlæger at blive gravide. Jeg har ikke være på p-piller i flere år da jeg ikke så godt kunne tåle dem så derfor har det altid været med kondom. Vi har først smidt kondomet nu og jeg har ÆL. Hvor hurtigt tror I det vil gå hvis man ikke har være på p-piller inden? (: (:
  14. Hej Barbamama (: Mange tak for dit svar det lettede helt. Ingen tvivl om det jordmoder skal med ind over det og det samme skal min læge fra min behandling. Jeg har ikke tænkt mig at "skjule" noget som helst men i stedet være meget åben overfor gode råd (: selvom det lyder helt mærkeligt at sige, da jeg er i gang med alt det forløb noget, så synes vi (min kæreste og jeg) det er et godt tidpunkt for os at få et barn. Jeg kunne godt tænke mig det skal være nu da jeg skal gå hjemme i hvert fald et lille år (Nu skal jeg først vente to måneder bare for at komme til mi første samtale). Vi har ville have et barn i noget tid nu men jeg har været meget påpasselig med at jeg først skulle have min uddannelse men nu er der ikke rigtig så meget der er gået som jeg gerne ville have det. Nu skal jeg alligevel have denne pause i mit liv inden jeg kan starte på uddannelse/praktik igen og hvis jeg venter til senere og måske er i gang med min praktik bliver det noget rod igen med at stoppe og finde ny igen igen. ved ikke om det lyder helt åndsvagt (: :blink
  15. Hej alle sammen. I får lige en lidt længere historie om mig da det kan være lidt indviklet ;) Jeg er 22 år og bor sammen med min kæreste som jeg har været sammen med i 5 ½ år. Vi har boet sammen i ca. 3 år. Jeg har altid være en pige der har har styr på tingene og vidst hvad jeg ville her i livet men i 2014 begyndte jeg at få det rigtig skidt med den uddannelse jeg var i gang med på daværende tidspunkt og blev derfor sygmeldt. Jeg startede på et nyt studie som jeg var rigtig glad for og tog grundforløbs eksamenen februar i år. Så skulle jeg i praktik og nåede kun at være der to dage så gik det ned af bakke igen og måtte stoppe. Jeg har fået "konstateret" noget ængstelig evasiv personlighedstruktur som gør at jeg har svært ved at klare pressede situationer med nye mennesker og føler jeg skal præstere det bedste af det bedste når det er overfor mennesker som ikke kender mig. Jeg er derfor nu røget på kontanthjælp dog uden at blive smidt ud i noget da jeg skal gå til noget behandling for det her og blive bedre så jeg kan gennemfører min uddannelse. Min læge mener dog at når jeg har været i behandling i noget tid skal jeg i noget aktivering for at komme i gang i gen og det er også helt fint. Nu til mit spørgsmål: Er der nogle her inde der har været eller er gravid og på kontanthjælp? Hvordan foregår det? Og jeg er rigtig rigtig bange for at komme i kommunes søgelys og at de måske mener jeg ikke kan tage vare på et barn. Det skal lige siges at jeg ikke fejler noget når jeg er her hjemme og kan sagtens tage vare på mig selv og har også små søskende det er KUN når jeg skal præstere en helt masse.... Er det uansvarligt af mig at få barn ??