MamaB

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    255
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af MamaB

  1. Tusind tak, allesammen:)
  2. Junior kom til verden 2.december efter en god og kort fødsel. Vi er helt i svime over hvor helt fantastisk dejlig han er!! Alle har heskrevet denne følelse, men først nu fatter jeg den. Hvor er det skønt at være blevet mor:-)
  3. Tillykke med alle babyerne!!! Jeg har heller ikke født endnu. Er 41+5. Takkede nej til igangsættelse i går, da alt var godt med hjertelyd, moderkage, fostervand og mig. Har tid igen i morgen og ved ikke om vi tør sige nej til igangsættelse dér. Kom nu i gang, veer, tak! Det ender jo nok ikke med et novemberbarn alligevel her:)
  4. Nej, det er umuligt at vide:) Selv hvis man har født før! Men de fleste går over tid. Min mor gik ret meget over tid med mig og begge mine brødre...ved dog ikke om der er genetik i det:)
  5. Jeg har heller ikke født:) Har først termin på onsdag og mon ik jeg går over tid som førstegangsfødende...
  6. Stort tillykke!!:) Det lyder som noget af en omgang, men sejt gået!! Eva -det er bare så fint et navn:)
  7. Stort tillykke med lille V!!:)
  8. Træls med utålmodigheden, men for søren hvor er det også bare spændende!! Hvad med massage eller akupunktur? Nogen af jer der har hørt om det skulle virke? Det er vist noget med et punkt i læggen, der kan sætte fødslen i gang. Har en veninde som har prøvet det ved begge sine børn og fødslen gik i gang nogle dage efter massagen....men som hun siger burde succesraten også være rimelig stor, når man har med kvinder at gøre, der allerede er gået over tid;)
  9. Stort tillykke, begge to!!:)
  10. Woohoo! Endelig! Nyd det:)
  11. Min jm sagde at man ikk kan regne med den graf, da den er fra 1977 og man ved at det er steget siden. Mit sf-ml har hele tiden ligget over, men det er fint indenfor gennemsnittet, siger hun. Se billede!Håber snart din kløen forsvinder:)
  12. Hvad tager I med? Min liste ser sådan ud indtil videre: Vandrejournal Tøj til baby (to-tre sæt i 56, køredragt, hue) Babydyne Tøj til mor (til under og efter fødslen, badekåbe) Tøj til far (skjorte, t-shirt) Toiletartikler til mor og far (tandbørster, tandpasta, læbepomade, brystcreme) Musik/playliste Snacks, sodavand, druesukker Mønter til automaten Svesker (lækkert fif fra veninde, som siger at 'det' godt må hjælpes lidt på vej efter fødslen;) Tlf.nr til fødegangen Autostol Varme strømper/hjemmesko Toiletpapir Ammeindlæg Ørepropper Liste med mine ønsker til fødslen Mobil, ipad, kamera + opladere Håndklæde/sort sæk til taxaen (endnu et fif fra veninden som oplevede at taxachaufføren afviste dem, indtil de fik hentet et håndklæde!) Puuu, det bliver en tung taske;)
  13. Mon ik man når det....også selv om man (læs: manden) først gør det når veerne er i gang! Jeg har indtil videre primært pakket snacks -man ska have prioriteringerne i orden, ik;) Jeg skal have noget løst tøj med der kan knappes op, så det er let med hud til hud. Men aner ikke hvad. Måske mine yogabukser og en oversize skjorte... Har også tænkt på hvad jeg skal have på til selve fødslen. Ved godt "de" siger at man mister al blufærdighed, når først man er i fødsel, men jeg har nu ret svært ved at forestille mig det i mit tilfælde, så satser også på noget løst, der kan dække mig en smule til:)
  14. Dejligt!! Glæder mig til at høre mere:)
  15. Uhh, det nærmer sig!! Lyder til at han har det godt derinde:)
  16. Så har du da gjort hvad du kunne! Håber hun snarest slår den kolbøtte! Eller halve kolbøtte, sku det gerne være....:)
  17. Åhh, lidt for spændende, lillemi! Har du prøvet at lave nogle af de øvelser med bækkenet, som de anbefaler? Ku jo være du var heldig:) Her er terminsoversigten: Ultimo Oktober :stork FruLB (28/10) og HippieSoul og mhj (31/10) Søndag 1. Mandag 2. :stork JLS Tirsdag 3. :stork Pdkj og Steenholdt (pige) Onsdag 4. :stork Capall (dreng) Torsdag 5. :stork Stine74 (dreng) og Britsen914 (overraskelse) og Dons (pige) Fredag 6. Lørdag 7. Søndag 8. :stork Girl Next Door (pige) Mandag 9. :stork Grønært og Gittepit (dreng) og Naani Tirsdag 10. Onsdag 11. :stork Akrotøsen (pige) Torsdag 12. Fredag 13. :stork Pixiemouse (dreng) Lørdag 14. Søndag 15. Mandag 16. Tirsdag 17. :stork LilleMi (pige) Onsdag 18. :stork MamaB (dreng) Torsdag 19. Fredag 20. Lørdag 21. Søndag 22. Mandag 23 . Tirsdag 24. :stork dorskja Onsdag 25. :stork Miamaya (pige) Torsdag 26. Fredag 27. Lørdag 28. Søndag 29. Mandag 30. :stork baksen (2/12)
  18. Næææ, varmt tillykke med hende!!:) Håber I har det godt!
  19. Præcis mit indtryk! Rema og Lidl er fine. De andre for fesne til at det er besværet værd (babysam giver i øvrigt dit tlf videre!)
  20. Nu har føtex også babystartpakke: https://www.foetex.dk/for-de-smaa/vaerd-at-vide-som-foraeldre/om-foetex-for-de-smaa/c/om-foetex-for-de-smaa
  21. Jeg har termin 18/11 og regner med at gå over tid og få et stort barn. Jeg aner ikke om der er arvelighed i den slags, men det er baseret på at min mor gik ret meget over tid med både mig og mine to brødre....og at vi alle tre var nogle ordentlig basser;) Jeh har dog læst at sandsynligheden for at gå over tid er mindre, når man har været meget aktiv i graviditeten....og jeg synes ikke rigtig jeg har siddet stille, så nu må vi se om det opvejer hinanden:) Et gæt: 25.november!
  22. Åh, det er jo 100 år siden jeg har besøgt vores terminsgruppe, da jeg har haft travlt med flytning, istandsættelse osv. Så dejligt at læse alle jeres tanker siden mit sidste "check in"! Og sindsyg vildt hvor tæt på termin vi er nu!! Jeg blev også helt chokeret over at vores gruppe nu er næstøverst! Jeg har en måned til termin i dag:) Tror babyboy vender rigtigt men er meget spændt på jm's vurdering på fredag! Også i forhold til vægt. Tror han bliver en stor én (har næsten heller intet tøj i str.50:), men nu må vi se:)
  23. Det lyder dejligt med endnu en mulighed for at se babyboy:)
  24. Ja, okay, det er jo nu (29 uger i dag:)! Kunne ikke få fat på Rigshospitalet i dag, men jeg når det nok så. APA som jeg var til for første gang i dag, var rigtig fint! Tror det er god forberedelse! Flere af de andre sagde at de var ret uforberedte på fødslen og sådan har jeg det virkelig også. Har ikke læst noget som helst endnu, da der er fokus på flytning og arb mm, så det passer mig super med en grundig forberedelse med øvelser og det hele...
  25. Ærgerligt...men om ikke andet får det lokket os ud i butikkerne;) Har også hørt at poserne til blespanden er pænt pebrede!