MJ&KL

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    81
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af MJ&KL

  1. Var igår oppe og få taget en glukose belastning og det resulterede desværre i graviditetsbetinget sukkersyge. Jeg ved ikke helt hvad det har af betydning? ? Ringer senere til det sygehus vi er blevet forflyttet til. Men er så bekymret. Andre der har prøvet at stå i sådan en situation og hvad gør det? Har det nogen påvirkning på barnet. I forvejen er der lidt bekynting vdr. Babys hjerterytme. Brkynringerne ophører bare aldrig!
  2. Ja, jeg har siddet og undersøgt tingene lidt hist og her. Det handler om at finde den rigtige struktur
  3. Tak for svar
  4. Skal man undgå alt hvad der hedder sukker?? - altså jeg slet ik indtage lidt sodavand eller lidt guf i weekenderne?
  5. Jeg er simpelthen nødt til at hører jer. Vi havde for nogle uger siden været til en bestilt kønscanning og vi tog derned i god tro om at vi blot skulle vide kønnet og så var det dét. Vi venter en lille sommer dreng
  6. Okay, vi fik også af vide at det sagtens kunne være et umodent hjerte. Tror bare indtil den hjerte scanning, så vil jeg være nervøs. Men tusind tak for dit svar
  7. Okay, tror desværre vores er lidt mere atypisk så
  8. Hvordan slog hans hjerte? Vores slår tre gange og så en lille bitte pause og så igen. Og hvordan var forløbet under din graviditet? Holdte de ekstra øje? Eller hvordan.
  9. Hej, Vi har idag været til konsultation hos jordemor. Her blev hjemmefødsel bragt på banen. Jeg har i noget tid tænkt over det og min kæreste støtter op uanset hvor det foregår. Jeg kan bare ikke helt gøre op med mig selv hvad er bedst. Nogle herunder der har erfaringer fra hjemmefødsler de vil dele??
  10. Ja, det er jo også den bekymring jeg har og det er også det vi har tænkt os at påpege når vi skal have en samtale med en jordemoder om det.
  11. Årh det lyder bare som en dejlig nem og harmonisk fødsel
  12. Tak for jeres tilbagemelding, jeg vil rigtig gerne høre om jeres oplevelse af det
  13. Hej, Vi skal til tryghedsscanning fredag d.11 december. Vi vil på det tidspunkt ca. Være 7+2 henne. Hvor meget kan man se der? - kan man så småt se det lille foster, eller er det for tidligt? Nogle der måske ville dele jeres scanningsbilleder fra dengang??
  14. Hehe okay
  15. Det er et meget ømtåleligt emne. Men er overvægtig og det fylder meget i min hverdag og især efter jeg er blevet gravid. Jeg spiser sundt og gør mit bedste på at få noget motion. Det der også kører i hovedet er det med at man på alle andre kan se de er gravide.. jeg frygter at jeg blir én af dem, hvor man ikke kan se det. Jeg ved ikke hvorfor det betyder så meget for mig, men det er jo bare så stor en del af det at være gravid. At man kan se maven vokse osv. Er der nogle af jer der er overvægtige, men stadig har kunne se forandringer ift. Mave.?
  16. Åh hvor er I skønne. Jeg er super glad for jeres feedback!!
  17. Hehe jeg har noget at se frem til
  18. Okay, så kan jeg tage det lidt med ro igen
  19. Vi er i et tidligt stadie af graviditeten. Jeg ved ikke helt hvor langt jeg er henne, men gætter på mellem 4-5 uger. Vi har valgt at tage processen i et langsomt tempo, da vi i august oplevede en SA.pga dette tager jeg mine forbehold - Jeg har ikke smerter, men har en murren i venstre side, f.eks. trykker det lidt når jeg nyser eller hoster osv. Er det normalt? - eller har jeg igen noget at "frygte"
  20. Hej, Jeg er ikke særlig langt i min graviditet men har hørt og læst en masse steder at der er en masse forholdsregler hvad angår mad og især fisk og skaldyr.. og det er bare noget jeg elsker allermest!!
  21. Wow mange tak - der var mange gode fif i
  22. Åh det giver lidt ro
  23. Det jeg holder af sådan i hverdagen, det er: rejer, krabekød, røget laks, dåsetun og makrel på dåse.. umiddelbart næsten alt det man skal holde sig fra..