MJ&KL

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    81
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About MJ&KL

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Ja, jeg har siddet og undersøgt tingene lidt hist og her. Det handler om at finde den rigtige struktur
  2. Tak for svar
  3. Skal man undgå alt hvad der hedder sukker?? - altså jeg slet ik indtage lidt sodavand eller lidt guf i weekenderne?
  4. Var igår oppe og få taget en glukose belastning og det resulterede desværre i graviditetsbetinget sukkersyge. Jeg ved ikke helt hvad det har af betydning? ? Ringer senere til det sygehus vi er blevet forflyttet til. Men er så bekymret. Andre der har prøvet at stå i sådan en situation og hvad gør det? Har det nogen påvirkning på barnet. I forvejen er der lidt bekynting vdr. Babys hjerterytme. Brkynringerne ophører bare aldrig!
  5. Okay, vi fik også af vide at det sagtens kunne være et umodent hjerte. Tror bare indtil den hjerte scanning, så vil jeg være nervøs. Men tusind tak for dit svar
  6. Okay, tror desværre vores er lidt mere atypisk så
  7. Hvordan slog hans hjerte? Vores slår tre gange og så en lille bitte pause og så igen. Og hvordan var forløbet under din graviditet? Holdte de ekstra øje? Eller hvordan.
  8. Jeg er simpelthen nødt til at hører jer. Vi havde for nogle uger siden været til en bestilt kønscanning og vi tog derned i god tro om at vi blot skulle vide kønnet og så var det dét. Vi venter en lille sommer dreng
  9. Ja, det er jo også den bekymring jeg har og det er også det vi har tænkt os at påpege når vi skal have en samtale med en jordemoder om det.
  10. Årh det lyder bare som en dejlig nem og harmonisk fødsel
  11. Tak for jeres tilbagemelding, jeg vil rigtig gerne høre om jeres oplevelse af det
  12. Hej, Vi har idag været til konsultation hos jordemor. Her blev hjemmefødsel bragt på banen. Jeg har i noget tid tænkt over det og min kæreste støtter op uanset hvor det foregår. Jeg kan bare ikke helt gøre op med mig selv hvad er bedst. Nogle herunder der har erfaringer fra hjemmefødsler de vil dele??
  13. Hehe okay