Chris87

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    15
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Chris87

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Først og fremmest Ingen grund til at undskylde, der er fuld forståelse over at det taget kræfter det som du står i lige pt - jeg ønsker dig al Held og lykke med hele det forløb der venter dig nu :). Jeg håber det lykkes med alt og vi alle en dag ser dig herinde igen ;). Jeg synes du har styret det rigtig godt og været virkelig positiv! Thumps up herfra. Jeg forstår udmærket godt dine tanker osv, synes også det en hård nød at knække tit med at man bliver skuffet m.m Jeg krydser fingre for dig fremover ❤
  2. Ringede hun så nogen sinde tilbage ? :)
  3. Du får lige et stort kram af mig ! :)
  4. Jeg læste faktisk en artikel for ikke få længe siden i politikken som skrev at lægerne faktisk bander de der hjemme sæd prøver, tit og ofte kan de gøre mere skade end gavn :/. De skrev i artiklen at testen kan ikke måle det korrekte antal sædceller osv som man får taget prof på klinikker. Jeg ville helt klart kontakte lægen :). Min kæreste spurgte også mig om han skulle prøve sådan en, jeg forbød ham det simpelthen efter have læst den artikel. Tænk ikke hvilket nederlag manden får ved den test ikke kan måle alt det den skal :)
  5. Jeg er ude - mens før tid :(. Suk..
  6. Kram til jer alle som har fået mens :(. Føler med jer, man bliver bare SÅ skuffet efter noget tid når man har prøvet !! Har endnu ikke test dag endnu, men jeg er virkelig nervøs denne gang - kender i det ?? Stort tillykke til jer som har testet positivt !!!
  7. Nu er min kæreste ikke lige med på toilettet, men han vil gerne være med til at se test resultatet. Så jeg tager den altid med til hvor han er fx stuen. Så lægger jeg den der til den er klar til af af læse. Han ved godt jeg bliver små skuffet når de negative, så han er altid parat med et kram og et kys :). Så min vil gerne være med hele vejen hvad det angår det hele med de teste ;)
  8. Velkommen til(bage) ;)
  9. Jeg vil gerne på den 6 februar
  10. Mange tusinde tak alle sammen
  11. Hej alle sammen :). Ville lige hilse pænt på alle - er ny bruger herinde :). Kan fortælle jeg er 27 - har en skøn kæreste, og har været i gang med projekt baby siden juli 2014 :). Glæder mig til at være med herinde og finde ud af hvem i alle sammen er - dele en masse glæde og sende kram de veje hvor der skal ;).