jullemulle84

Medlemmer
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

About jullemulle84

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 10/07/1984

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 1. jeg har simpelthen forelsket mig i huggies snug and dry plus bleerne, de kan desværre ikke købes i danmark, men på en tysk hjemmeside, og de koster kassen pga. told osv osv.. er her noget der kender nogle fysiske butikker i tyskland hvor man kan købe huggies bleer?
 2. jeg kan åbenbart ikke besvare et oplæg, knappen er der ikke ?? men... Superklar, det er helt lige præcis sådan vores lille fis er også Barbamama, sjovt du siger det, det var også en rund sut vi fik ret hurtigt på sygehuset til vores datter, og hun har elsket den lige siden, og nu prøver vi også at få den fra hende igen, da hun desværre elsker sutten så meget at hun har fået overbid :-/
 3. tak skal du have, det skal jeg vidst lige have kigget nærmere på :-)
 4. uh nu bliver jeg jo nysgerrig, hvad er en slyngevugge?
 5. ja som overskriften siger, så vil han bare ikke sove selv, han vil gerne sove om natten (heldigvis) men om dagen vil han kun sove i arm, hver eneste gang jeg prøver at lægge ham for sig selv ja så vågner og skriger han.. en sut kan jeg heller ikke få ham til at tage, jeg har prøvet både de runde, de anatomiske og de symmetriske.. hvordan sover jeres, og hvad med sutter? nogle forslag?
 6. jeg tænkte på om denne side bliver ændret til en forældre/mødregruppe når alle i dejlige piger har født? :-)
 7. jeg synes lige jeg har brug for at prale og vise et billede af lillebror, der i dag er en uge gammel :-)
 8. Så blev det min tur, lillebror kom til verden i går kl 11.39 på Odense sygehus. Han er en stor rund basse på 3316 gram og 48 cm.
 9. tusind tak for en ganske fin forklaring, det skal bestemt afprøves :-)
 10. tak skal i have i søde piger, der må jeg da ind og kigge :-)
 11. Nå for Søren, det beklager jeg det vidste jeg ikke :-) hvor er det henne?
 12. Ja jeg tænkte at nu der er en fødselstråd, hvad så med fødselsberetninger til de der har lyst til at dele deres historie? Jeg elsker at læse om fødsler, hvor længe det tog og hvad der skete fra start til slut :-) Jeg vil i hvertfald gerne dele min historie når det bliver min tur på tirsdag :-)
 13. jeg har læst det med venepumpeøvelser flere steder, men hvad er det og hvad skal man gøre? jeg er stortset villig til alt :-)
 14. uh jeg har heller ikke haft det ved de andre to graviditeter, men hold op hvor har jeg bare nogle tykke pølsefødder :-( og de er så ømme.. hvis jeg trykker en anelse hårdt med en finger omkring anklen, kommer der et dyb mærke der er længe om at forsvinde igen.. lige nu er jeg mest bekymret for hvordan alt det vand dog skal komme ud igen bagefter så jeg kan få mine fødder tilbage ;-)
 15. Jeg fik allerede en dato sent i går aftes, og det bliver allerede d. 14. så vi kan lige akkurat nå vores ferie hehe