jullemulle84

Medlemmer
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by jullemulle84

 1. jeg har simpelthen forelsket mig i huggies snug and dry plus bleerne, de kan desværre ikke købes i danmark, men på en tysk hjemmeside, og de koster kassen pga. told osv osv.. er her noget der kender nogle fysiske butikker i tyskland hvor man kan købe huggies bleer?
 2. ja som overskriften siger, så vil han bare ikke sove selv, han vil gerne sove om natten (heldigvis) men om dagen vil han kun sove i arm, hver eneste gang jeg prøver at lægge ham for sig selv ja så vågner og skriger han.. en sut kan jeg heller ikke få ham til at tage, jeg har prøvet både de runde, de anatomiske og de symmetriske.. hvordan sover jeres, og hvad med sutter? nogle forslag?
 3. jeg kan åbenbart ikke besvare et oplæg, knappen er der ikke ?? men... Superklar, det er helt lige præcis sådan vores lille fis er også Barbamama, sjovt du siger det, det var også en rund sut vi fik ret hurtigt på sygehuset til vores datter, og hun har elsket den lige siden, og nu prøver vi også at få den fra hende igen, da hun desværre elsker sutten så meget at hun har fået overbid :-/
 4. tak skal du have, det skal jeg vidst lige have kigget nærmere på :-)
 5. uh nu bliver jeg jo nysgerrig, hvad er en slyngevugge?
 6. jeg tænkte på om denne side bliver ændret til en forældre/mødregruppe når alle i dejlige piger har født? :-)
 7. jeg synes lige jeg har brug for at prale og vise et billede af lillebror, der i dag er en uge gammel :-)
 8. Så blev det min tur, lillebror kom til verden i går kl 11.39 på Odense sygehus. Han er en stor rund basse på 3316 gram og 48 cm.
 9. tusind tak for en ganske fin forklaring, det skal bestemt afprøves :-)
 10. Ja jeg tænkte at nu der er en fødselstråd, hvad så med fødselsberetninger til de der har lyst til at dele deres historie? Jeg elsker at læse om fødsler, hvor længe det tog og hvad der skete fra start til slut :-) Jeg vil i hvertfald gerne dele min historie når det bliver min tur på tirsdag :-)
 11. tak skal i have i søde piger, der må jeg da ind og kigge :-)
 12. Nå for Søren, det beklager jeg det vidste jeg ikke :-) hvor er det henne?
 13. jeg har læst det med venepumpeøvelser flere steder, men hvad er det og hvad skal man gøre? jeg er stortset villig til alt :-)
 14. uh jeg har heller ikke haft det ved de andre to graviditeter, men hold op hvor har jeg bare nogle tykke pølsefødder :-( og de er så ømme.. hvis jeg trykker en anelse hårdt med en finger omkring anklen, kommer der et dyb mærke der er længe om at forsvinde igen.. lige nu er jeg mest bekymret for hvordan alt det vand dog skal komme ud igen bagefter så jeg kan få mine fødder tilbage ;-)
 15. Jeg fik allerede en dato sent i går aftes, og det bliver allerede d. 14. så vi kan lige akkurat nå vores ferie hehe
 16. jeg har det fint nok med det, jeg håbede bare at få en dato med det samme så vi kunne få planlagt ferie :-)
 17. så er jeg endelig hjemme efter en lang dag på odense sygehus, med flere scanninger, og en renden frem og tilbage til de forskellige afdelinger, med den endelige konklusion at lillebror stadig har hovedet oppe, så nu kan jeg bare gå og vente på et brev om hvornår jeg skal have kejsersnit :-/
 18. Uh jeg ville også gerne slippe for ondt i ryggen, og jeg brugte 5 timer i morges på konstante plukveer, den ene afløste simpelthen den anden, og det gjorde bare så ondt til sidst :-( I morgen rammer jeg uge 37, og da jeg blev scannet for en uge siden vendte han med numsen ned af, så jeg håber måske lidt han stadig vender sådan på fredag når jeg skal scannes, da der forhåbentlig så kan blive tale om kejsersnit før termin :-)
 19. jeg tror ikke engang jeg ville få jordemoderen til at rode rundt "dernede" :-/
 20. har i andre også plukveer? jeg må indrømme jeg på en eller anden måde nyder at have dem, det gjorde jeg også ved de andre to tøser, det føles lidt som en bekræftigelse på at der sker noget i maven :-) og samtidig når maven bliver så stram, så føles det nærmest som om jeg kan mærke bebs helt uden på :-) det sjoveste er nok at selvom jeg kun er godt halvvejs, så får maven simpelthen den sjoveste form når det sker, den bliver nærmest som en aflang pølse under navlen, se evt billederne hehe.. hvad med jer? får i også sjove maver?
 21. Så har jeg været til endnu en scanning, og lillebror vender med ryggen ud mod mit maveskind og sidder med numsen nedad.. Inden jeg gik derfra sagde scanningsdamen at hvis jeg gik i fødsel nu, så ville han blive født med fødderne først :-/ så er det bare jeg tænker, jamen hvad så nu? Men jeg tænker at det må jordemoderen vel tage hånd om når jeg har en tid der igen :-)
 22. præcis sådan jeg har det også, og er bare så træt af jordemoderens og lægens kommentarer om at sådan skal det være, det hjælper jo ikke på det hehe
 23. jeg tror desværre som du selv siger jeg må gøre opmærksom på det, jeg er bare lidt øv over det bliver taget som en selvfølge at han skal vendes, uden jeg bliver præsenteret for andre muligheder :-) men bortset fra en lidt øv oplevelse så er der fuld gang i ham derinde, og han har det godt :-)
 24. så har jeg været ved det såkaldte 3. jordemoderbesøg, det vil sige det egentlig kun er 2. gang da jeg glemte at komme sidst.. de sidste mange gange jeg er blevet scannet vender lillebror med hovedet opad, og den ellers ældre og erfarne jordemoder, kunne godt nok ikke finde hoved eller hale på ham, hun mente dog der var stor chance for det var hovedet hun kunne mærke for oven, me var bestemt ikke sikker på hvad der var hvad.. så nu er jeg spændt på hvad de siger til scanningen på mandag.. Jordemoderen talte som om det var en selvfølge at hvis ikke han vendte rigtig efter scanningen, så vil de forsøge at vende ham... men hvad med mig? der bliver slet ikke spurgt om jeg overhovedet vil være med til det :-(
 25. stort tillykke med din lille pige :-)