Juhu10

Medlemmer
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Juhu10

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 1. Ja det er jo lige det.. Jeg må hoppe ud i det, enten vasker man hele tiden ellers er der noget som aldrig når at blive brugt :-) Du har termin dagen efter mig
 2. Hej alle sammen :-) Jeg ville høre omkring tøj til den lille, om der er nogle som har erfaringer med sommer børn, hvor meget der skal købes ind og hvad der er vigtigst. Tænker selvfølgelig det er body'er den skal lave i, og strømpebukser. Hvor meget skal man købe ind i de små størrelser. Det har jeg lidt svært ved at gennemskue
 3. Ja det er jo lige det, der skal have været noget komplicerende før man får en stue alene.. Mig og hospitaler er bare ikke lige sagen i forvejen. Så har lidt svært ved at jeg kan komme til at ligge med en masse andre.
 4. Hehe helt iorden :-) Jeg synes man høre så meget om de hospitaler der, nogle mener det ene og andre det modsatte.. Jeg synes også Hvidovre er hyggelig og rart at man har sin egen stue og manden også kan være der. Den mulighed er der hvis ikke på Roskilde?
 5. Jeg var nede i onsdags og få taget en scanning. Da der var usikkerhed på om den lille prik sad det rigtige sted.. Og heldigvis sad den lille fis så fint og med massere af hjerteblink
 6. Hvor hyggeligt jeg er sat til d.24/7 og hvis det ikke bliver hjemme fødsel bliver det også på Roskilde
 7. 5+0

  Så er jeg allerde 5+0 idag. Synes tiden går stærkt og så alligevel ikke.. Vil bare gerne snart have overstået nakkefoldsscanningen... Og der synes jeg 7 uger er om viiiildt lang tid! Jeg har fået en anden penicillin kur nu og er på 2 dagen.. Det virker til at hjælpe på hele mit mave systemt nu. - ihvertfald ikke i nærheden at have så ondt.. Så det dejligt.. Håber i alle har det godt. Og nyd weekenden.
 8. Regner også med at vente lidt endnu.. Men hvor længe skal jeg vente? Engang inden Jul eller sådan? For at være mere sikker
 9. Jeg står også i den situation hvornår jeg skal fortælle det på jobbet.. Det er der jeg egentlig først vil fortælle det, da de har givet mig en videre uddannelse som varer 1,5 år. Og er næsten lige startet. Det er der jeg får jeg dårlig samvittighed over de har betalt den her uddannelse og de spurgte mig om det var noget jeg ville - og selvfølgelig var det det... Meeeen jeg troede ikke jeg blev gravid i første hug!!! Så mit sprøgsmål går på hvordan pokker jeg skal sige det. Derved tænker jeg hurtig som muligt, da jeg tænker jeg ikke kan fuldføre den. Og om der måske kan komme en anden person fra mit job ind og overtage min plads, så pengene ikke går til spild.. Arg det er altså svært.. Er jo kun 4+5 henne... Hvad havde i gjort?
 10. Tusind tak.. :-)
 11. Nej det er bare ikke sjovt nej.. Jeg håber det er den sidste gang i mit forløb jeg skal have blærebetændelse!! Jeg er også rolig hvad det angår med det penicillin jeg har fået. Tænker de har styr på det lægerne :-))
 12. Tak skal du have :-)) Altså der står i indlægssedlen at de er til gravide, og de også må indtages når man ammer.. Så jeg håber og tror på der ikke sker noget. Jeg har hellere aldrig haft det før, men har hørt der er mange der får det i forbindelse med graviditet.
 13. Når så var jeg til lægen igår, han trykkede flere forskellige steder på maven.. Mine trame er ømme.. Og har fået HUSK jeg skal spise plus nogle kosttilskudpiller.. Han sagde min urin så fin ud men den blev tjekket og jeg ville få svar imorgen.. Jeg fik så en mail i morges med at jeg havde blædebetændelse og skal have penicillin i 3 dage. Hvis jeg ikke kunne mærke noget i de her 3 dage skulle jeg kontakte dem igen, plus jeg skal ned og have tjekket min urin igen her sidst på ugen. Er der nogle af jer der har prøvet det?? Jeg har også tisset nærmest lige fra den dag jeg blev gravid... Men uden smerter.. Men er så kommert nu her, men det er så en blanding imellem mine trame og blæren. Og engang influenza oveni hatten til mig.. Håber jeg er hellig resten af mit forløb. ;-))) Jeg er 4+4 henne idag.. God dag til alle jer:-)
 14. Hej med jer :-) Jeg er helt ny herinde. Jeg fandt ud af i torsdags at jeg er gravid. Er 4+3 henne. Jeg har siden torsdags nat haft nogle rigtig voldsomme smerter i underlivet i venstre side. Som vare i 10-15 min. Jeg klodsveder og har det rigtig ondt. Det kommer som regl når jeg enten skal eller har haft afføring. (ja jeg er ligeud af posen her) :-D kramperne når de er slemmeste er det om natten, og kan have dem 2-3 gange på en nat. Og kan have nogle småkramper også i løbet af dagen, men slet ikke så slemt.... Jeg havde fat i min egen læge i fredags og vagtlægen idag, min egen læge sagde de aldrig havde hørt om det før og hvis det blev ved skulle jeg kontakte vagtlægen i weekenden, det gjorde jeg så i morges. Han havde hellere aldrig hørt om det før.... Han fortalte at hvis jeg fik feber og sådan måtte jeg selvfølgelig ringe igen, men ellers vente til min egen læge har åbnen mandag. Er der nogle af jer der kender til det eller hørt om det?? Min tanken er der måske kan være at mine trame laver lidt ballade?? PS. Jeg kan ikke lave alle de flotte smiley i laver?