Antonsmor82

Medlemmer
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

About Antonsmor82

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Status
  Er gravid
 • Terminsdato
  10-07-2015
 1. Altså hva med bare at lade naturen gå sin gang? Altså med mindre man går meget over tid og igangsættelse og alt det halløj? Hat desuden hørt at hindeløsning skulle være særligt smertefuldt.
 2. Er 2. Gang fødende det er vidst hurtig in and out! Min ideelle taske: - læbepomade - en køletaske med køleelementer indeholdende: kolde drikkevare (capri-sonne) og nok noget mad til min ædedolk kæreste. Chokolade (ideelt KEX) - et blødt sæt rent tøj, trusser - hårbørste m elastik - kæmpebind -vandrejournalen
 3. Jeg går til fødselsforberedelse for fleregangsfødende det er absolut vidunderligt men koster selfølgelig osse noget. Men det er pengene værd!
 4. På en måde synes jeg osse at graviditet er tiden til at være kvinde uden de besværligheder der er proppet ned over os. Tænker osse at det åndssvagt ud i svømmeren ect med glat kusine og højgravid mave, alle ved jo at man har "brækket ryggen" for at få det til at ske. Så nej tak, har det sgu besværligt nok i forvejen ;)
 5. AT I GIDER! Jeg er den kvinde jeg er med hvordan jeg nu ser ud! Underlægger mig ikke modeidealer. Synes vi er smukkest som naturen har tiltænkt os.
 6. .
 7. Vi har det hele :) mangler bareat få sat det på plads
 8. Hold nu op jeg er en zombie!! Er træt fra jeg står op til jeg går i seng! Står op med min dreng på 2 Kl 6.00 hver dag og går i seng kl 19.30-20.00, hver dag! Yes this is my life! Orgh ja sover lur fra 13-14.30 osse! Hver morgen jeg står op glæder jeg mig til at jeg skal sove igen. Jeg er ik depri el noget bare GRAVID. Jeg sammenligner hele tiden med min første graviditet hvor heg hele vejen igennem fra skånet fra gener og fuld af energi! Denne gang.... Vældig anderledes! Zzzzzzzz
 9. Har masser af plukveer, flest når jeg arbejder fysisk hårdt, som i haven. Ser det som et tegn på at nu må jeg slappe lidt af, men osse som et sundhedstegn. Havde ingen plukveer eller gener generalt i min første graviditet, denne graviditet er heeeelt anderledes. Har plukveer, kvalme, svimmelhed, umenneskelig træthed. Osv. Vi venter en lille pige <3 sidst var det en dreng :)
 10. LIV

  Vores lille pige sparker løs. Nogle gange blir jeg nervøs fordi jeg ikke føler at ha mærket hende i løbet af dagen, så kan jeg ikke vente til jeg skal i seng og slappe rigtigt af for der kan jeg mærke hende rigtigt igen.
 11. Stort tillykke :) hihi kender udemærket til det med mandens tålmodighed :) især første gang jeg var gravid. Men da sparkede vores dreng heller ikke i så lange intervaller som denne lille badutspringerpige <3
 12. Juhuuuu min tur til at mærke udenpå. Verdens dejligste fornemmelse:) den lille sparkede løs igår aftes <3
 13. Jeg er 32 og min mor er stadig den bedste i verden <3 godt du har hende ;)
 14. LIV

  Vores lille skat, sparker løs, men jeg mærker det kun når jeg sidder stille og roligt:) jeg ELSKER det <3 men er osse nervøs når der går for lang tid imellem. Det er vidst helt klassisk. (Termin 8.7)