Antonsmor82

Medlemmer
 • Content count

  64
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Antonsmor82

 1. Altså hva med bare at lade naturen gå sin gang? Altså med mindre man går meget over tid og igangsættelse og alt det halløj? Hat desuden hørt at hindeløsning skulle være særligt smertefuldt.
 2. Er 2. Gang fødende det er vidst hurtig in and out! Min ideelle taske: - læbepomade - en køletaske med køleelementer indeholdende: kolde drikkevare (capri-sonne) og nok noget mad til min ædedolk kæreste. Chokolade (ideelt KEX) - et blødt sæt rent tøj, trusser - hårbørste m elastik - kæmpebind -vandrejournalen
 3. Jeg går til fødselsforberedelse for fleregangsfødende det er absolut vidunderligt men koster selfølgelig osse noget. Men det er pengene værd!
 4. På en måde synes jeg osse at graviditet er tiden til at være kvinde uden de besværligheder der er proppet ned over os. Tænker osse at det åndssvagt ud i svømmeren ect med glat kusine og højgravid mave, alle ved jo at man har "brækket ryggen" for at få det til at ske. Så nej tak, har det sgu besværligt nok i forvejen ;)
 5. AT I GIDER! Jeg er den kvinde jeg er med hvordan jeg nu ser ud! Underlægger mig ikke modeidealer. Synes vi er smukkest som naturen har tiltænkt os.
 6. .
 7. Vi har det hele :) mangler bareat få sat det på plads
 8. Hold nu op jeg er en zombie!! Er træt fra jeg står op til jeg går i seng! Står op med min dreng på 2 Kl 6.00 hver dag og går i seng kl 19.30-20.00, hver dag! Yes this is my life! Orgh ja sover lur fra 13-14.30 osse! Hver morgen jeg står op glæder jeg mig til at jeg skal sove igen. Jeg er ik depri el noget bare GRAVID. Jeg sammenligner hele tiden med min første graviditet hvor heg hele vejen igennem fra skånet fra gener og fuld af energi! Denne gang.... Vældig anderledes! Zzzzzzzz
 9. Har masser af plukveer, flest når jeg arbejder fysisk hårdt, som i haven. Ser det som et tegn på at nu må jeg slappe lidt af, men osse som et sundhedstegn. Havde ingen plukveer eller gener generalt i min første graviditet, denne graviditet er heeeelt anderledes. Har plukveer, kvalme, svimmelhed, umenneskelig træthed. Osv. Vi venter en lille pige <3 sidst var det en dreng :)
 10. LIV

  Vores lille pige sparker løs. Nogle gange blir jeg nervøs fordi jeg ikke føler at ha mærket hende i løbet af dagen, så kan jeg ikke vente til jeg skal i seng og slappe rigtigt af for der kan jeg mærke hende rigtigt igen.
 11. Stort tillykke :) hihi kender udemærket til det med mandens tålmodighed :) især første gang jeg var gravid. Men da sparkede vores dreng heller ikke i så lange intervaller som denne lille badutspringerpige <3
 12. Juhuuuu min tur til at mærke udenpå. Verdens dejligste fornemmelse:) den lille sparkede løs igår aftes <3
 13. Jeg er 32 og min mor er stadig den bedste i verden <3 godt du har hende ;)
 14. LIV

  Vores lille skat, sparker løs, men jeg mærker det kun når jeg sidder stille og roligt:) jeg ELSKER det <3 men er osse nervøs når der går for lang tid imellem. Det er vidst helt klassisk. (Termin 8.7)
 15. Jeg jeg lige tilføje dine indkøb :) jeg brugte heller aldrig min ammepude, mest fordi tror jeg, at nogle gange SKULLE der bare ammes og så var den ikke i nærheden, alm hovedpuder er ligesågode eller bedre var min oplevelse, havde intet med barmstørrelsen at gøre ;) så du havde fået fingrende i en baby Bjørn sele. Må lige tilføje at ERGO BABY eller manduko er meget bedre ergonomisk og sensitivt mæssigt. Babyer bør slet ikke vende ud mod verden, men kun indad mod mor og far. Desuden er baby Bjørn rigtig dårlige for barnets bløde hofteskåle. Lige en lille tilføjelse :)
 16. Ja hold da op en masse ting :) men kan godt huske det. Vi har jo det meste fra vores dreng på 2, altså hvis det er en pige derinde må vi jo ud og finde pige ting, men møbler og tilbehør har vi jo. Vi har brugt de sidste uger på at rykke rundt i lejligheden, manden har mistet sit kontor til fordel for endnu et baby værelse. Det er virkelig hyggeligt at gå og forberede sig, stresser heldigvis ikke over møbler denne gang dem har vi jo, det er ret rart. Vi har én tremmeseng med lift i, det fungerede fint med Anton , den lille kommer alligevel til at sove i sengen med os ;)
 17. Ja jeg går på barselsdagpenge da jeg færdiggør mit studie slut juni! Ja det er fuldkommen planlagt og jeg kommer til at gå til de sidste eksamer mega højgravid , men det gjorde jeg osse sidst :) vi har fået en lille kolonihave som vi skal sidde og hygge i her til sommer. Vores dreng på 2 1/2år har en god lang sommerferie og er med til det hele :) (ikke fødsel naturligvis ;)). Glæder mig SÅ meget til det hele <3
 18. Så køb da et selv
 19. Har lige været til NF, og som 2. Gangs mor var det lige så stort som 1. Gang, lige så nervøs og lige så rørt :) Det fineste lille væsen lå der trygt og godt med flot hjerte slag. Jeg havde faktisk bedre tal end sidst. Og besluttede os på stående fod at få taget blodprøven osse, mest for min kærestes skyld. Tror nu alt var fint :) elsker den lille skat allerede <3 det var stort <3
 20. Tak Julie :) altså havde fravalgt den til at starte med, men da vi sad der fik vi muligheden igen og valgte at gøre det, meget let.
 21. Hold da op hvor er det anderledes at skulle forholde sig til et nyt lille barn, for denne gang er Anton der jo osse, Vores dejlige lille dreng på 2 år, han vil være 2 1/2 når den lille kommer. Har bare så mange tanker omkring det. Men nok mest af alt er jeg bange for at han vil føle sig svigtet og tage afstand til mig. Aj er osse bange for om jeg kan overskue det hele. Er fuldstændig amazed over folk der har mere end et barn pt :0 ! På en måde er det jo synd at Anton er så lille når han får bror/søster, så kan han ikke glæde sig og forstå og på den anden side får han jo verdens bedste lege kammerat med få år imellem, så få at han højest sandsynligt ikke vil kunne huske at han var alene. Og mellem alle disse store og næsten uoverskuelige tanker, glæder jeg mig vildt til at holde mit lille barn i armene, amme, blære mig med at verdens 9 vidunder er født :) glæder mig til den kæmpe kærlighed jeg uundgåeligt ved kommer. Og lige nu glæder jeg mig til NF den 2. Åh håber sådan alt er ok. Kram og glædelig bagjul. Håber den er veloverstået for jer alle.
 22. Shit! Det burde gi dummebøde! Men GODT alt er ok! Pyha
 23. Jo altså hvis man er i en form for risikogruppe, forstår jeg godt at man har brug for at følge graviditeten tæt helt fra start. Men synes der er gået lidt "mode" i at få lavet tidlige og MANGE scanninger, 3D billeder osv igennem graviditeten. Jeg tænker at vente til NF, jeg kan jo hverken gøre fra eller til alligevel, andet end den sunde livsstil, vitaminerne. Tænker osse at de der mange scanninger "feeder" angsten, som de fleste kender til. Og jojo jeg er da ivrig og nervøs, men forholder mig tålmodigt. Denne tråd er ikke ment som et angreb bare en undring.
 24. Rigtig god bedring <3