Karin S

Medlemmer
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

About Karin S

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Vil gerne være gravid
 • Lokation
  Aalborg
 1. Hej Katrine ja, det er dig :-) hvor er det dejligt at høre at det går godt med bettemanden, men træls at du stadig døjer med kvalme mm. Tak for du lige skrev :-) Al det bedste til dig og din familie som I nu bliver.
 2. Har det på samme måde. Selvom det endte med vi ikke blev forældre, så har jeg fulgt med på sidelinien, specielt i vil gerne være gravid forum. Glædet mig når det endelig er lykkedes. F.eks Katrine som det lykkedes for, da blev jeg specielt glad for hun var vellidt af alle, og var opmuntrende selvom hun kæmpede en brav kamp. Nu ved jeg ikke hvordan det går hende og de andre, men håber alt det bedste for alle der nu har valgt at stoppe herinde.
 3. Hvis du er insemineret en lørdag og skal teste f.eks lørdag 14 dage efter, så er du 4+0 den lørdag. Man tæller altid 2+0 på ægløsningsdagen, som også er den dag du blev insemineret. Altså skifter du uge-tal hver lørdag.
 4. Først iui med pergotime og derefter ivf hos Svend Lindenberg, som har en pco klinik. Fik også henvisningen med det samme da vi kontaktede egen efter 3 mdr.
 5. Jeg fik henvisning og igang allerede efter halvt år.
 6. For mit vedkommende har jeg kunnet komme i behandling hver måned, dog med betingelse af at scanningen på 3. dag ikke viser nogle cyster. Altså normale forhold. Denne gang har vi valgt en pause i samråd med lægen Svend Lindenberg for vi gerne se om der kommer nyt frem på Verdenskongressen i IVF i disse dage. Vi starter op igen sidst på måneden. Nogle klinikker anbefaler en måneds pause imellem behandlinger, hvorfor ved jeg desværre ikke. Men det kan andre sikkert hjælpe med. Held og lykke med din behandling.
 7. jeg er også i pause indtil næste mens :-) Håber det går godt for dig Lykke.
 8. Jeg går hos CFC og får en rigtig god behandling. De står også for verdenskongressen i IVF i disse dage i København. Håber det er gået godt for hende :-)
 9. Hvis du søger en akupunktur i Aalborg, så kunne du evt prøve at tjekke www.kelunwang.dk. Jeg startede derinde for 2 måneder siden. Går hos Kelun som sætter nålene i og han kan mærke forskel på "organpulsen" at kroppen er mere i balance. De sidder i i typisk 20 min. Derefter før man en massage for at løsne spændinger af en anden derinde (Ken). Der er et punkt på læggen, hvor jeg var øm. Han sagde det var en hormonblokade. Det bliver bedre og bedre. Jeg har pco og har tendens til nervøsitet. Synes selv det har hjulpet på roen samt rent fysisk så er min cyklus mere "på plads" så at sige. Kan desværre ikke sige at der har været gevinst med akupunktur, men du kan se selv og vurdere om det er noget for dig :-)
 10. Okay :-) Ville bare nævne det hvis det var. Jeg fik nemlig ikke oplyst det dengang og er gået efter indlægssedlen. Men rart at vide at jeg ikke behøver det næste gang. Tak.
 11. Vil lige sige, at der står i indlægssedlen til orgalutran, at den skal tages under en 45 gr. vinkel. Samt man skal trække stemplet lidt tilbage for at se om der er ramt en blodåre inden man sprøjter væsken ind. Hvis en blodåre er ramt skal den tages ud og kasseres og anvende en ny.
 12. Vi startede projektet juni, og var ved lægen september, da jeg vidste jeg havde pco og CFC hvor jeg fik det konstateret i sin tid, sagde jeg skulle få en henvisning. Om ikke andet få tjekket forholdene igen og tage den derfra. Vi fik henvisning begge to med det samme. Held og lykke med projektet :-) Har også kigget på sundhed.dk og der har jeg klippet det her ud (kilde: https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/gynaekologi/tilstande-og-sygdomme/oevrige-sygdomme/polycystisk-ovariesyndrom/) : Hvornår skal patienten henvises? Ved fertilitetsønske Ved mistanke om tilstandenTidlig diagnose og intervention kan antagelig forhindre sekvelae7
 13. Til info: Hvis nogle skal til behandling i august på CFC, så lå der en seddel i venteværelset, at de lukkede for sygesikringspatienter (henvisning) i uge 32, 33 og 34. Så det vil være selvbetaling hvis det er i den periode.
 14. Tusinde tak, hvor er I skønne :kram2 Det blev Svend, som vi kom ind til, og det lettede utrolig meget. Han var i sit spøjse drille-humør igen i dag, der er fantastisk selvom jeg ikke indrømmer det overfor ham. Han holder nemlig med M hver gang. Det gjorde dog det hele mere afslappende. Har ingen gener, så det er fantastisk samtidig med en skøn kæreste-dag med M i Kbh i dag og igen i morgen. Svend sagde jeg skulle være god ved M resten af dagen, da han leverede 50mill. :wub Uh Tusnelda, det ville jeg ikke have noget imod :P men en vil vi bestemt også være utrolig glad for :rolleyes
 15. Har fulgt med fra sidelinien ;-) . Hvor er det fantastisk at det er lykkedes for jer i 3. forsøg. Stort tillykke og med det flotte hcg tal :-)