Karin S

Medlemmer
 • Content count

  149
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Karin S

 1. Hej Katrine ja, det er dig :-) hvor er det dejligt at høre at det går godt med bettemanden, men træls at du stadig døjer med kvalme mm. Tak for du lige skrev :-) Al det bedste til dig og din familie som I nu bliver.
 2. Har det på samme måde. Selvom det endte med vi ikke blev forældre, så har jeg fulgt med på sidelinien, specielt i vil gerne være gravid forum. Glædet mig når det endelig er lykkedes. F.eks Katrine som det lykkedes for, da blev jeg specielt glad for hun var vellidt af alle, og var opmuntrende selvom hun kæmpede en brav kamp. Nu ved jeg ikke hvordan det går hende og de andre, men håber alt det bedste for alle der nu har valgt at stoppe herinde.
 3. Hvis du er insemineret en lørdag og skal teste f.eks lørdag 14 dage efter, så er du 4+0 den lørdag. Man tæller altid 2+0 på ægløsningsdagen, som også er den dag du blev insemineret. Altså skifter du uge-tal hver lørdag.
 4. Først iui med pergotime og derefter ivf hos Svend Lindenberg, som har en pco klinik. Fik også henvisningen med det samme da vi kontaktede egen efter 3 mdr.
 5. Jeg fik henvisning og igang allerede efter halvt år.
 6. For mit vedkommende har jeg kunnet komme i behandling hver måned, dog med betingelse af at scanningen på 3. dag ikke viser nogle cyster. Altså normale forhold. Denne gang har vi valgt en pause i samråd med lægen Svend Lindenberg for vi gerne se om der kommer nyt frem på Verdenskongressen i IVF i disse dage. Vi starter op igen sidst på måneden. Nogle klinikker anbefaler en måneds pause imellem behandlinger, hvorfor ved jeg desværre ikke. Men det kan andre sikkert hjælpe med. Held og lykke med din behandling.
 7. jeg er også i pause indtil næste mens :-) Håber det går godt for dig Lykke.
 8. Jeg går hos CFC og får en rigtig god behandling. De står også for verdenskongressen i IVF i disse dage i København. Håber det er gået godt for hende :-)
 9. Hvis du søger en akupunktur i Aalborg, så kunne du evt prøve at tjekke www.kelunwang.dk. Jeg startede derinde for 2 måneder siden. Går hos Kelun som sætter nålene i og han kan mærke forskel på "organpulsen" at kroppen er mere i balance. De sidder i i typisk 20 min. Derefter før man en massage for at løsne spændinger af en anden derinde (Ken). Der er et punkt på læggen, hvor jeg var øm. Han sagde det var en hormonblokade. Det bliver bedre og bedre. Jeg har pco og har tendens til nervøsitet. Synes selv det har hjulpet på roen samt rent fysisk så er min cyklus mere "på plads" så at sige. Kan desværre ikke sige at der har været gevinst med akupunktur, men du kan se selv og vurdere om det er noget for dig :-)
 10. Okay :-) Ville bare nævne det hvis det var. Jeg fik nemlig ikke oplyst det dengang og er gået efter indlægssedlen. Men rart at vide at jeg ikke behøver det næste gang. Tak.
 11. Vil lige sige, at der står i indlægssedlen til orgalutran, at den skal tages under en 45 gr. vinkel. Samt man skal trække stemplet lidt tilbage for at se om der er ramt en blodåre inden man sprøjter væsken ind. Hvis en blodåre er ramt skal den tages ud og kasseres og anvende en ny.
 12. Vi startede projektet juni, og var ved lægen september, da jeg vidste jeg havde pco og CFC hvor jeg fik det konstateret i sin tid, sagde jeg skulle få en henvisning. Om ikke andet få tjekket forholdene igen og tage den derfra. Vi fik henvisning begge to med det samme. Held og lykke med projektet :-) Har også kigget på sundhed.dk og der har jeg klippet det her ud (kilde: https://www.sundhed.dk/sundhedsfaglig/laegehaandbogen/gynaekologi/tilstande-og-sygdomme/oevrige-sygdomme/polycystisk-ovariesyndrom/) : Hvornår skal patienten henvises? Ved fertilitetsønske Ved mistanke om tilstandenTidlig diagnose og intervention kan antagelig forhindre sekvelae7
 13. Til info: Hvis nogle skal til behandling i august på CFC, så lå der en seddel i venteværelset, at de lukkede for sygesikringspatienter (henvisning) i uge 32, 33 og 34. Så det vil være selvbetaling hvis det er i den periode.
 14. Tusinde tak, hvor er I skønne :kram2 Det blev Svend, som vi kom ind til, og det lettede utrolig meget. Han var i sit spøjse drille-humør igen i dag, der er fantastisk selvom jeg ikke indrømmer det overfor ham. Han holder nemlig med M hver gang. Det gjorde dog det hele mere afslappende. Har ingen gener, så det er fantastisk samtidig med en skøn kæreste-dag med M i Kbh i dag og igen i morgen. Svend sagde jeg skulle være god ved M resten af dagen, da han leverede 50mill. :wub Uh Tusnelda, det ville jeg ikke have noget imod :P men en vil vi bestemt også være utrolig glad for :rolleyes
 15. Har fulgt med fra sidelinien ;-) . Hvor er det fantastisk at det er lykkedes for jer i 3. forsøg. Stort tillykke og med det flotte hcg tal :-)
 16. Så er vi i gang igen hos CFC – glæder os rigtig meget :yay . Sidst var det en MA i januar (8. uge). I foråret var vi hos Aagaard i Århus med 2xIUI-H, men der havde vi en dårlig oplevelse, specielt sidste forløb hvor jeg blev fysisk dårlig efter inseminering. Pga mandens arbejde havde vi ikke mulighed for at fortsætte hos CFC, som vi ellers gerne ville. M ville dengang gerne være med til alle konsultationer (=fravær hele dagen pga lang transport), men tryghed og tillid prioriterer vi højest nu. M kommer derfor ikke med til så meget, men de dage han gør, nyder vi det fuldt ud. Var til skanning i går og der var 1x17mm og 1x20mm follikel samt slimhinde på 12mm. Ovitrelle i går aftes og IUI i morgen. Håber det bliver hos Svend, da jeg ved han gør det uden gener. Krydser fingre. Det har intet med det andet personale på CFC at gøre. Kan ”bare” slappe af under IUI hos ham. Andre steder har de haft problemer ved indførsel i min livmoder. Han gør det hurtigere end jeg næsten opdager det :P
 17. Tillykke til Stine og Lykke med jeres graviditeter, og Solvej med din fødsel. Håber det går godt. En masse :bd til jer som ruger eller er i gang med behandling. Håber I snart får de eftertragtede 2 streger.
 18. Kan det tænkes at din pletblødning har været din menstruation... Hvis din cyklus er på 28 dage, så kunne det passe med æl nu her, når blødningen på en uge var ovre for en uge siden. Bare en tanke :-)
 19. Fantastisk !!! :yay :yay :yay Skønt at du er så tæt på nu.
 20. Takker :) Kan godt forstå du gerne vil holde lidt pause, men glæder mig til du kommer tilbage, når du er klar :kram2
 21. Tak. Vi vil ringe for at høre. Ja vi synes også det er mærkeligt, men min tiltro til den anden læge er lille, så tager det ikke for gode varer. Dengang i oktober sagde Svend at selvfølgelig skulle min mand da have et barn. Den spøjse måde Svend nu siger tingene på, at det er for mændene og ikke kvinderne :D Ja vil hellere have den udgift og føle mig tryg, når det er noget så vigtigt som dette. Min mand føler sig også tryg derovre, og synes det er fedt at Svend er i drillehumør og altid holder med ham :) Ja, men som nævnt ovenfor, så var han rimelig sikker i oktober sidste år. I august da jeg blev tjekket af ham, da havde jeg en AMH på 9,9, og nu her af den anden var den på 11,5, så det er der omkring. Med 3x pergotime om dagen fik jeg 3 æg (12-13-13mm), men det var kun den ene som valgte at vokse videre. Det var her den ene af jordmødrene havde sagt jeg skulle fortsætte med sprøjter i 3 dage, men det mente den anden ikke. For mig giver det utryghed. Ved godt jeg ikke vil blive undersøgt af den samme hos CFC, men de par forløb vi var hos Svend var det ham som styrede planen, så det er vi tryg ved. Samt han var fantastisk ifm MAen. Tusinde tak :kram2 Ja, det var træls at den var negativ. Humøret var lige nede i går, men har det okay nu. Tror det er fordi vi allerede havde en plan B i baghånden. Håber det går godt hos dig? kan ikke huske om du har fået svar og kan komme videre :kiss
 22. Hej. Du må hellere end gerne spørge :-) Det er dog ikke min tråd, men vist blevet til en tråd hvor alle skriver. Vi bor stadig i Aalborg, men har haft kontakt til Svend tidligere, da han i sin tid konstaterede PCO. Vi valgte derfor at tage over til ham i oktober sidste år, da jeg er en tryghedsperson af flere årsager. Jeg var total ukendt i behandlingsverdenen og stolede 100% på ham dengang. Jeg blev gravid i 2. IUI-H, men havde desværre en MA i 8. uge. Min mand blev indlagt i februar, så valgte at forsøge en klinik tættere på, men der er ingen tryghed og giver ikke en forklaring på hvorfor de gør som de gør. Vi vil derfor ikke derned igen. Vi har derfor snakket om, hvis det blev et negativt resultat resultat, så ville vi snakke med Svend. Lægen ved det andet sted har udtalt, at vi har 5% ved hjemmeforsøg, tæt på 10% ved IUI, og IVF "ja I kommer aldrig over 10%" som han sagde det. Vores opfattelse samt det vi har læst selv så burde IVF være større. Blodprøver og scanninger er normale. Det er alderen som vi har imod os. Derfor vil vi gerne vende det med en læge vi stoler på, og siger han god for det, så ønsker vi at afslutte behandlingsforløbet hos ham. For derefter at vide at vi har gjort alt hvad vi kunne, om vi så står med et barn eller ej. Kan se han ikke har svaret på spørgsmål, som han normalt gør på hjemmesiden, så han er sikkert i udlandet ifm arbejde med den forskning han gør. Så vi forventer ikke at kunne få fat i ham her i weekenden, og kan komme til kontrol på 3. dagen som er mandag. Så vi forventer først at komme i gang til juni, hvis det er. Tak for du nævner det med at reglerne kan ændre sig, og ja der er jo valg i den nærmeste fremtid, så det vil vi da helst sikkert have i tankerne.
 23. Negativ desværre, så afventer mens i morgen. Vi tænker at vi vil snakke med Svend igen fra CFC om hvad næste skridt er, hvis han stadig ser et formål med det. Har pco men alle prøver og scanninger viser alt normalt. Dog har jeg alderen imod mig. Er lige blevet 43, men mødte manden sent i livet, så vi ser hvad der sker. Kan være vi prøver ivf til juni.
 24. Ved den klinik jeg har været tilknyttet nævnte at man kan få en lille blødning ved ægløsning. Jeg har ikke selv oplevet, men hørt om det.