Fumlefis

Medlemmer
 • Content count

  1,665
 • Joined

 • Last visited

About Fumlefis

 • Rank
  BK kompis

Profile Information

 • Status
  Er mamma

Recent Profile Visitors

1,554 profile views
 1. Jeg melder mig også gerne på banen med termin den 4. April så er 22+4 i dag! Her har vi veloverstået NF og md og ved, at vi venter os en lillesøster (vi har en søn på 2 år). Næste kig ind til vores lille pige bliver i uge 32 og derefter i uge 40, da jeg har graviditetsbetinget lavt stofskifte. Bliver hyggeligt at følge jer
 2. Ah okay, så er der jo håb for to fine streger til dig krydser fingre for dig. åh ja den tålmodighed altså Den ejer jeg i hvertfald heller ikke!
 3. Ja det har jeg. Havde helt glemt at opdaterer herinde, da jeg opdaterede min tråd. Tog en tidlig test (med højere sensitivitet) i går og den havde en tydeligere streg (den midterste). Tog en strimmeltest Ala den i onsdags i dag og der havde stregen også udviklet sig (den nederste). Testen fra i onsdags er den øverste. Åh hvor ærgerligt med negativ test. Men lyder til din tålmodighed er lidt Ala min Ved du ca hvor langt du er nu?kan der måske nå at komme to streger efter weekenden?
 4. Åh tak for det input det bidrager til lidt ro for tankerne. ej hvor spændende. Sejt hvis du kan vente helt til efter weekenden jeg overvejer om jeg skal i morgen eller vente til fredag - åh den tålmodighed
 5. Tror lige jeg venter et par dage - hvis tålmodigheden kan, så jeg kan teste med samme type og dermed lettere kan sammenligne
 6. Har god erfaring med disse strimmelteste (dem jeg altid har brugt), så for sammenligningens skyld, så tænk jeg at forsætte med dem
 7. Prøver helt sikkert om et par dage igen
 8. Jeg er nu på dag 61 i min cyklus og har ikke helt nøjagtig en ide ift æl osv. Men noget tyder på den var der for ca 14 dage siden. Har de sidste dage haft noget der minder om ligamentsmerter, så tog en g-test her til morgen, hvor der var en svag streg på min strimmeltest. Tog efterfølgende en clearblue, da jeg jo ikke helt ved hvornår æl var og såfald hvor langt jeg ville være henne. Den sagde så "ikke gravid". Nu ved jeg jo virkelig ikke hvad jeg skal tro? Hvad tænker i?
 9. Den ser da så fin ud
 10. Ja det er virkelig ærgerligt, at det gik sådan tak det håber jeg virkelig også!
 11. Det ser da lovende ud
 12. Lægen bekræftede, at det var en tidlig graviditet det var gået til grunde. der kom lidt udvikling i mine tests - men ikke voldsomt meget. den 26. Maj begyndte jeg at bløde efter at have lavet den tydeligste test 30 min før.
 13. Tak fordi du kiggede det er også sværere at fange på billede! Håber virkelig, at der snart er mere udvikling i de tests, det ville bare være så skønt!
 14. Tænker du mærke eller bare ny test? Tager i hvertfald en ny test i morgen tidlig
 15. Dagens test inden for tid. Der er en rids i testen, men synes, at jeg kan ane noget lige til venstre for den hvad siger i?