Lia

Medlemmer
 • Content count

  254
 • Joined

 • Last visited

About Lia

 • Rank
  Aktivt medlem

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  10-10-2015
 • Lokation
  København
 1. Ah, så er svampen næsten væk og det gør igen ikke ondt at amme. Puha da... det er jo en forfærdelig ting. Jeg havde det ikke med min datter, men brugte da heller ikke ammeindlæg mere end den første måned, så tror jeg er færdig med dem igen. Tak for alle "god bedringerne" og Godt Nytår til jer alle. Jeg skal idag afsted til fitnesscenteret for første gang. De har nogle rigtig gode Mor og barn hold i FitnessDK, hvis nogen er friske og bor i København er i velkommen til at joine mig.
 2. Puha... har været alene med med to unger idag og igår. Det ville nok være ok, hvis ikke det var fordi Marvin har fået trøske og jeg svamp på brystvorterne, så det gør mega ondt at amme. Føler det eneste jeg laver med ham er at tørre hans mund og mine bryster af i danskvand før og efter hver amning, for derefter at smøre hans mund og mine bryster med Brentan-gel. Det er bare SÅ nedtur. Det gør ondt, hvis noget rammer dem, så har nærmest ikke holdt ham tæt ind til mig de sidste to dage. Stakkels lille mand. Og oveni det hele har jeg en 3-årig som bare gerne vil lege med mig. Har fornyet stor respekt for alenemødre. Nu ligger de begge og sover og jeg burde også tage en lur, så zzzzz herfra.
 3. Hej alle... Også en update herfra. Synes det er imponerende, at I alle kan finde tiden til at skrive herinde. Jeg er virkelig dårlig til det. Men lige nu sover Marvin sødt ved siden af mig på sofaen og jeg kan give en lille update efter at have læst de sidste par sider igennem. Vi har også fået en nem og rolig dreng. Han er ret let at putte og god til at sove længere stræk - specielt god i barnevognen. Om natten ammer jeg 2-3 gange som regel, som vi begge sover igennem. Det kan jeg ikke klage over... og har 7-9-13 ikke haft nogle længere grædeture endnu. Sutten er dog lidt mere en udfordring. Han er ikke særlig vild med den, men tager den dog en sjælden gang i mellem, men sjældent hvis han er ked. Den virker bedst, hvis vi alligevel sidder og pludrer med hinanden. Så har et håb om, at han lærer at elske den. Jeg husker det som om, vores datter bare tog sutten, og har virkelig svært ved at forestille mig at have et barn, man ikke kan trøste med en sut. Specielt når de bliver lidt større og man ikke har lyst til at tryghedsamme en hel nat. Nå... det var lidt herfra. Og selvom jeg ikke får skrevet så meget, så læser jeg alligevel med. Hav en rigtig god dag alle.
 4. Tillykke med lillebror, Winky.
 5. Velkommen til verden, Sigrid. Stort tillykke.
 6. Det er så tæt på nu. Vestøv til dig.
 7. Ha ha.... det skal nok gå. Lige om lidt har du din lille pige i armene. Pøj pøj.
 8. Jamen dog, Fister. Lige pludselig.... Kæmpe stort tillykke med ham. Arthur er et af mine favoritnavne.
 9. Hej Majs Jeg ammede min datter i 13 måneder og havde et rigtig godt ammeforløb. Men opstartsfasen var hård, også med små sår og en masse smerter, når hun blev lagt til. Men lige pludselig var det overstået. Min dreng er nu 1 uge gammel, og det er det samme denne gang. Jeg kan godt mærke, at jeg har meget mere erfaring med at lægge til. Men mine brystvorter er stadig helt ramte, og det gør rigtig ondt lige indtil mælken begynder at løbe og han rigtig begynder at sutte. Så jeg bider smerten i mig og forsøger ihærdigt ikke at spænde i skuldrene. Her er det Lansinohcreme, saftevand, varme bade og massage og friluftsbabser der hjælper.
 10. Det er altså meget spændende med de kommende fødsler. Jeg krydser fingre for at det snart sker.
 11. Min lille dreng har også fået et navn. Han hedder Marvin.
 12. Tusinde tak for lykønskningerne og tillykke til både Susanne, Nyte og MissRina. Nu er der kommet gang i oktoberbabyerne. Hvor er det egentlig taget vildt. Synes lige vi var blevet gravide og gik og ventede på scanninger.
 13. Så er jeg blevet mor igen til en dreng og jeg endte med at føde hjemme i stuen 41+6. En rigtig dejlig oplevelse, som gik MEGET stærkere end første gang. Fra kl. 16.30 begyndte veerne at være mere end bare en niven, og jeg kunne da også stadig tale med jordemoderen under en ve, da vi ringede kl. 18.15. Kl. 19.15 kom en fantastisk sød hjemmefødselsjordemoder ud til os og han var ude kl. 21.14. Så det gik rigtig stærkt, og nåede også kun at være i vand i et kvarter, så var han ude. Han var skønnet til ca. 4100-4200 g, men ud kom en kæmpe baby på 4840 g og 55 cm. Helt vildt.... og et kg tungere end min datter, ved hendes fødsel. Vi ved endnu ikke, hvad han hedder, men han er SÅ sød og vi er super glade. Glæd jer.
 14. Vi er lige på Hvidovre nu, så de kan tjekke at pletblødningen bare er pletblødning. Og hvis alt er godt, tager vi hjem igen og venter på at veerne bliver kraftigere.
 15. Ej, jeg tror sørme jeg undgår min aftale på Hvidovre i aften. Har vist fået små begyndende veer og tegnblødning. Er 41+6 og det betyder at jeg lige præcis er indenfor grænsen til hjemmefødsel uden diskussion. Det er jo SÅ dejligt. Nu må det bare ikke gå i sig selv igen. Kryds fingre for mig, så er I søde.