Lia

Medlemmer
 • Content count

  254
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Lia

 1. Ah, så er svampen næsten væk og det gør igen ikke ondt at amme. Puha da... det er jo en forfærdelig ting. Jeg havde det ikke med min datter, men brugte da heller ikke ammeindlæg mere end den første måned, så tror jeg er færdig med dem igen. Tak for alle "god bedringerne" og Godt Nytår til jer alle. Jeg skal idag afsted til fitnesscenteret for første gang. De har nogle rigtig gode Mor og barn hold i FitnessDK, hvis nogen er friske og bor i København er i velkommen til at joine mig.
 2. Puha... har været alene med med to unger idag og igår. Det ville nok være ok, hvis ikke det var fordi Marvin har fået trøske og jeg svamp på brystvorterne, så det gør mega ondt at amme. Føler det eneste jeg laver med ham er at tørre hans mund og mine bryster af i danskvand før og efter hver amning, for derefter at smøre hans mund og mine bryster med Brentan-gel. Det er bare SÅ nedtur. Det gør ondt, hvis noget rammer dem, så har nærmest ikke holdt ham tæt ind til mig de sidste to dage. Stakkels lille mand. Og oveni det hele har jeg en 3-årig som bare gerne vil lege med mig. Har fornyet stor respekt for alenemødre. Nu ligger de begge og sover og jeg burde også tage en lur, så zzzzz herfra.
 3. Hej alle... Også en update herfra. Synes det er imponerende, at I alle kan finde tiden til at skrive herinde. Jeg er virkelig dårlig til det. Men lige nu sover Marvin sødt ved siden af mig på sofaen og jeg kan give en lille update efter at have læst de sidste par sider igennem. Vi har også fået en nem og rolig dreng. Han er ret let at putte og god til at sove længere stræk - specielt god i barnevognen. Om natten ammer jeg 2-3 gange som regel, som vi begge sover igennem. Det kan jeg ikke klage over... og har 7-9-13 ikke haft nogle længere grædeture endnu. Sutten er dog lidt mere en udfordring. Han er ikke særlig vild med den, men tager den dog en sjælden gang i mellem, men sjældent hvis han er ked. Den virker bedst, hvis vi alligevel sidder og pludrer med hinanden. Så har et håb om, at han lærer at elske den. Jeg husker det som om, vores datter bare tog sutten, og har virkelig svært ved at forestille mig at have et barn, man ikke kan trøste med en sut. Specielt når de bliver lidt større og man ikke har lyst til at tryghedsamme en hel nat. Nå... det var lidt herfra. Og selvom jeg ikke får skrevet så meget, så læser jeg alligevel med. Hav en rigtig god dag alle.
 4. Tillykke med lillebror, Winky.
 5. Velkommen til verden, Sigrid. Stort tillykke.
 6. Det er så tæt på nu. Vestøv til dig.
 7. Ha ha.... det skal nok gå. Lige om lidt har du din lille pige i armene. Pøj pøj.
 8. Jamen dog, Fister. Lige pludselig.... Kæmpe stort tillykke med ham. Arthur er et af mine favoritnavne.
 9. Hej Majs Jeg ammede min datter i 13 måneder og havde et rigtig godt ammeforløb. Men opstartsfasen var hård, også med små sår og en masse smerter, når hun blev lagt til. Men lige pludselig var det overstået. Min dreng er nu 1 uge gammel, og det er det samme denne gang. Jeg kan godt mærke, at jeg har meget mere erfaring med at lægge til. Men mine brystvorter er stadig helt ramte, og det gør rigtig ondt lige indtil mælken begynder at løbe og han rigtig begynder at sutte. Så jeg bider smerten i mig og forsøger ihærdigt ikke at spænde i skuldrene. Her er det Lansinohcreme, saftevand, varme bade og massage og friluftsbabser der hjælper.
 10. Det er altså meget spændende med de kommende fødsler. Jeg krydser fingre for at det snart sker.
 11. Min lille dreng har også fået et navn. Han hedder Marvin.
 12. Tusinde tak for lykønskningerne og tillykke til både Susanne, Nyte og MissRina. Nu er der kommet gang i oktoberbabyerne. Hvor er det egentlig taget vildt. Synes lige vi var blevet gravide og gik og ventede på scanninger.
 13. Så er jeg blevet mor igen til en dreng og jeg endte med at føde hjemme i stuen 41+6. En rigtig dejlig oplevelse, som gik MEGET stærkere end første gang. Fra kl. 16.30 begyndte veerne at være mere end bare en niven, og jeg kunne da også stadig tale med jordemoderen under en ve, da vi ringede kl. 18.15. Kl. 19.15 kom en fantastisk sød hjemmefødselsjordemoder ud til os og han var ude kl. 21.14. Så det gik rigtig stærkt, og nåede også kun at være i vand i et kvarter, så var han ude. Han var skønnet til ca. 4100-4200 g, men ud kom en kæmpe baby på 4840 g og 55 cm. Helt vildt.... og et kg tungere end min datter, ved hendes fødsel. Vi ved endnu ikke, hvad han hedder, men han er SÅ sød og vi er super glade. Glæd jer.
 14. Vi er lige på Hvidovre nu, så de kan tjekke at pletblødningen bare er pletblødning. Og hvis alt er godt, tager vi hjem igen og venter på at veerne bliver kraftigere.
 15. Ej, jeg tror sørme jeg undgår min aftale på Hvidovre i aften. Har vist fået små begyndende veer og tegnblødning. Er 41+6 og det betyder at jeg lige præcis er indenfor grænsen til hjemmefødsel uden diskussion. Det er jo SÅ dejligt. Nu må det bare ikke gå i sig selv igen. Kryds fingre for mig, så er I søde.
 16. Taaaak. Alt kan bruges.
 17. Ja, det var slet heller ikke noget problem idag at tale sig frem til at gå til 42+0. Jordemoderen sagde tilmed, at de havde så travlt, at de alligevel ikke kunne have sat mig igang idag. Det er straks værre, når man når 42+0, så skal man virkelig holde på sin ret og baby skal tjekkes ofte. De anbefaler heller ikke hjemmefødsler derefter, men de kan ikke nægte en det. Men min plan er stadig at undgå al bøvlet og føde inden fredag aften kl. 19.00.
 18. Det gør ingenting...
 19. Jeg er helt okay med at være gravid. Cykler stadig og har ikke som sådan ondt. Han er vurderet til ca. 3900 nu, så det er jo ikke for stor. Tænker ikke jeg skal gå ind i uge 43. Det er for risikabelt synes jeg. Men nogen dage ind i 42, måske svarende til de dage, jeg blev sat frem ved NF.
 20. Du må hjertens gerne få min igangsættelse.... og tillykke med baby vender rigtigt. Det er da skønne nyheder.
 21. Jeg fik kørt en strimmel idag og alt er i skønneste orden. Så nu er har vi fået en ny tid til 41+6 om aftenen, hvor vi igen skal til tjek. Så ja.... jeg håber inderligt på at jeg går igang inden og får min hjemmefødsel. Sidst blev jeg sat igang 42+0 og måtte pakke alt udstyret sammen og føde på Hvidovre. Det var så skuffende... og nu er det hele ved at gentage sig igen. Lige nu er min plan at se tingene an, når vi når til uge 42, har mest af alt lyst til at slet ikke at blive sat igang og stadig føde hjemme, selvom det ikke er det de anbefaler. Men selvfølgelig kun, hvis baby har det godt og alt er godt. Min jordemoder mente også, det var ok at give baby lidt mere tid. Argumenterne for er at datter blev født 42+1 og hun var havde det perfekt og min moderkage var heller ikke blevet gammel og træt. Jeg er i god form og er desuden blevet sat 3-4 dage frem ved NF. Derudover er det Sverige praksis, at man først begynder igangsættelsesforløbet 42+0, så helt farligt kan det jo ikke være. Ellers ville de vil ikke gøre det. Hvad tænker du?
 22. Det var da en dejlig størrelse baby. Hvis du gerne vil have baby længere ned i bækkenet, kan jeg kun anbefale at sidde lidt på hug hver dag. Det hjalp virkelig godt her. Krydser fingre for, at du også snart går i fødsel og er glad for, at jeg ikke er den eneste, der er gået over termin nu.
 23. Sikke nogle dejlige billeder; Majs. Du ser glad ud.
 24. Ih, tillykke med hende. Hun er længe ventet.