Frk. Borg

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    143
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Frk. Borg

  1. Mon vi har været i gruppe sammen sidst? Jeg har Caroline fra september 15. sover din søn stadig i barnevogn? Hvis ja har jeg lidt spørgsmål til hvad fu har tænkt at gøre når ny bebs kommer.
  2. Min er rykket frem til 30. November. har I andre børn i forvejen?
  3. Jeg ved der er lavet nogle neglelakker som eftersigende skulle kunne bruges som gravid. bl.a. Her : https://minta.dk/neglelak-til-gravide så hvis det er noget du går op i og gerne vil undgå det mest "skadelige" så er det jo en mulighed
  4. Jeg vil rigtig gerne høre om alle jeres påsketraditioner - er i ude og samle æg med børnene. Er det chokolade æg eller malede æg? Og er alle børn med eller er de for små når de er 1,5? jeg har aldrig haft nogen tradition om det i min familie og min mand har heller ikke. Synes bare det lyder så hyggeligt så vil gerne starte vores egne traditioner op. kom frisk
  5. Jeg har lige testet positiv i dag, med forventet foreløbig termin d. 2. Eller 3. December. Så hvis der ikke kommer så mange andre i november eller december grupperne må vi jo slå os sammen?
  6. Ihh hvor lyder det hyggeligt! Netop min ide... Kan man købe nogle man kan tegne på/male på at det så kunne være sjovt i stedet?
  7. Er der mon andre der skal teste her i slutningen af marts? Synes ikke der er oprettet nogen særskilt tråd?
  8. Hej alle, jeg har lige brug for at høre jeres tanker. Min mand og jeg er life påbegyndt PB 2. Jeg fik fjernet spiral 1. Februar og fik "mens" 3 dage efter som de fleste gange mens jeg havde spiral kun var brunligt udflåd. Jeg startede på ren bidro kuren og kunne se tydligt æglødningsslim osv og vi fik to lodder i puljen. Jeg synes egentlig at jeg i weekenden kunne begynde at Ane nogle småtegn og vsr egentlig overbevist om at jeg var gravid dog absolut ingen streger på tidlig graviditetsteste. i går morges var der lidt blod på papirer, men jeg tænkte det kunne være implantationsblødnung. det tog dog til efter nogle timer. Både i nat og i dag har blødningen tiltaget og er meget kraftig og jeg har mange smerter i lænd og underliv. Egentlig forventede jeg først mens lørdag. er det bare kroppen der efter lidt over 1 år på spiral har brug for "en ordentlig omgang mens" eller kan det være en meget tidlig abort eller???
  9. Øv bøv - Tak for svar. Det er jo egentlig også ligegyldigt, MSN bliver bare nysgerrig på sin krop. nu har jeg ikke lige læst hvad status er hos dig - men ellers så satser vi bare på nogle super lækre december babyer
  10. Til weekend med min dejlige familie! Og til test i næste uge så vi håbentlig kan få tilføjet et medlem mere til familien snart!
  11. Vi har en Caroline Maja - kun Caroline til daglig tale. Maja er efter hendes ene oldemor. Tænker vi skal have en Alexander Leo (Leo efter oldefar) eller en Isabella Lotte, victoria Lotte eller josephine Lotte ved næste barn. Lotte er efter bedstemor der pludselig er død her i efteråret.
  12. Ihh hvor spændende!!! Ingen mens denne gang - kun nogle fine streger -
  13. Jeg har ikke været så aktiv herinde, men læst meget med. Vi har en datter på 17 måneder. Vi prøver også og hvis vi er heldige denne gang vil det være termin 9-11 november ish. jeg brugte ikke ÆL teste sidste gang; men tror jeg ramte en positiv onsdag morgen. Jeg arbejdede dog længe onsdag så der fik vi ikke gjort noget. Torsdag havde jeg super meget ÆL slim om formiddagen men negativ ÆL test om aftenen. Der fik vi dog et lod i puljen. I går var vi for trætte. Så overvejer om vi skal smide et lod mere i puljen i dag bare fordi. Og ellers er det jo kun 1 gang der skal til og så må vi krydse fingre. Jeg spiser gravitamin og bidro ren ligesom sidst jeg blev gravid. Der havde jeg været på p-pilker og det var i 4. Cyklus, den første med bidro jeg blev gravid. det var en lang smørre!!! Det kunne være dejligt st have nogle at følges med. Jeg regner med testdag 4. Marts.
  14. Hvad med charlie alexander
  15. Niels Charlie Niels Vincent - måske. Kan ikke huske om det lever op til alle krav.
  16. Min Caroline har lige fået et knop puslespil med Cirkeline. Men hun har haft plets fødselsdag siden spæd og hum elsker den bog! Om end hun har været lidt hård ved den og der ikke er så mange flapper tilbage.
  17. Sikke en dejlig tråd! Jeg er selv mega skruk ig har snart været det i mange måneder!!! Vires datter er lige blevet 1 år.. Min mand er dog slet ikke med på ideen og kan ikke se grunden til endnu et barn - han synes blot vi skal være glade for Caroline og nyde hende. Nyde at alt er nemmere og billigere end to... Jeg håber virkelig han bliver klogere!!! Jeg tænker selv 2,5-3,5 år mellem Caro og en evt lillebrøster.. Tænker virkelig mændene burde prøve at være skruk!
  18. Hvad hedder den gruppe?
  19. Kan man kun finde frist kjolen i barnestrikk bogen? Eller kan man købe opskrift et andet sted? Og er bogen prisen værd?
  20. Er der en særlig måde man skal åbne dem på? Altså har det noget at sige hvilke farver ringene har? Har Intet vundet endnu.
  21. Og ellers skulle en osteopat være god til sådan med arvæv etc de er lidt i samme stil som fys. Jeg har netop selv bestilt en tid, men ikke været afsted endnu.
  22. Tak for svar. Den er superfin og vil helt sikkert passe til de sømandsbobleshorts jeg har lavet. God fornøjelse
  23. Hej - er der nogen der kender en super god cardigan opskrift til str 1 år ca? Meget gerne topdown strikket..
  24. Jeg har med lynlås og er super glad for det! Men har ikke erfaring med andet end den.
  25. Åh så er der måske håb forude!