collonil

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    10
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About collonil

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Er gravid
  • Terminsdato
    10-05-2015
  1. Øv det lyder da slet ikke bestemt rart! Hun lyder rigtig ufølsom. Hvilken scanningsklinik valgte i? Jeg håber du kan fokusere på jeres babys fine hjerteblink når oplevelsen lige har bundfældet sig! Jeg tror ikke du skal være nervøs for næste scanning, det skal nok blive en kæmpe oplevelse og mon ikke der er sat meget mere tid af når det er nakkefoldscanningen :)
  2. Tillykke med scanningen og det fine hjerteblink Trine-Pingvin! Synes du også det er værd at tage til tidlig scanning? :-)
  3. Kaham og enirt and: velkommen til og hurra og tillykke med jeres graviditeter. Det bliver hyggeligt at følges ad
  4. Jeg glad for det kunne hjælpe lidt Trine-Pingvin! Det lyder fornuftigt at bestille tid i næste uge. Du er jo også ca. 1 uges tid længere henne end mig, så jeg skal nok lige vente er par uger. Mht. at bestille tid til nakkefoldscanningen så skal man selv stå for det i hovedstaden, mens jeg tror man i andre dele af landet får tilsendt en tid! :-)
  5. Jeg har en tid hos sygeplejersken på mandag d. 15.9 til opstart af vandrejournal og blodprøver. Ved ikke hvornår jeg skal ind til lægen, regner med at finde ud af det på mandag. Er der nogen af jer der har bestilt tid til nakkefoldsscanning? Trine-Pingvin: med blodprøverne undersøger de bl.a. din blodprocent, din blodtype og de tester for HIV, hepatitis og syfilis og hvis du ikke er MFR-vaccineret tester de også for rubella-antistoffer :)
  6. Hej med jer :-) Tillykke med jeres graviditeter. Jeg fik selv en dejlig positiv test i onsdags da jeg var 4+3. Er nu 5+2 og er ved at gå til af spænding. Har udregnet min termin til d. 10.5.15. Har ikke de store symptomer så alt er ret uvirkeligt. Skal til lægen og have opstartet vandrejournal på mandag! Glæder mig til at det hele bliver lidt mere officielt. Rikkekd - du må meget gerne skrive hvordan det går til den tidlige scanning, og om det var det værd. Vi overvejer det selv! Glæder mig til at lære jer allesammen bedre at kende.
  7. 10. maj :loveshower :stork
  8. Navn: Nathalie Alder: 25 Termin: 10. maj Børn: Ingen Fødested: Hvidovre Bor: København Civiltilstand: Bor med min kæreste. Vi har været sammen i 6 år.