Elb1210

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    11
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

About Elb1210

  • Status
    Medlem

Profile Information

  • Status
    Vil gerne være gravid
  1. Vi har kun sagt til banken at vi en dag ude i fremtiden gerne vil have børn, men ikke at det er inden for den nærmeste fremtid ;) Haha og ja det er vi vant til :)
  2. Jeg har også tænkt meget over det med hvad vi skal priotere højst, baby eller hus. Jeg tænker meget med hjertet og syntes det ville passe helt fint at fortsætte PB da det jo er det vi virkeligt gerne vil og ønsker. Min kæreste tænker meget med hjernen (måske lidt for meget nogle gange ;) ), men det ender tit med jeg får ham til at gøre det han føler for i stedet for og i dette her tilfælde krydser jeg alt hvad jeg har for at jeg kan få ham "overbevist" om at et lidt billigere hus også vil være ok og vi kan starte PB igen :)
  3. Tak for alle jeres svar! Super gode alle sammen! Især linket, det var rigtigt dejlig at se man mange steder regner med 11.000-12.000 for en familie på 3, da det er det beløb vi fik at vide vi skulle regne med for to personer. Desuden vil vi kunne få tilskud til institutioner, børnetilskud for forældre under uddannelse og ekstra SU. Hvis vi bliver boende i vores nuværende lejlighed, hvor vi sagtens kan have et barn, vil vi kunne spare en del penge op, som jeg også tænker banken vil være rigtigt glade for når vi en dag som færdigt uddannede kommer og vil låne nogle penge. Hvis jeg tager et års barsel, hvilket jeg regner med, vil min kæreste være færdig et år før mig og der vil vi igen kunne spare nogle penge sammen.
  4. Jeg har et et spørgsmål som jeg er meget forvirret og ikke mindst fortvivlet over. Min kæreste og jeg har de sidste 6 måneder snakket om PB og har været super lykkelige over vores planer. Vi var til et møde i banken, primært fordi min kæreste gerne vil skifte til den samme som mig, men også for at få et nogenlunde billede af hvad vi evt. ville kunne låne (til hus eller lejlighed) når vi er færdigtuddannede om 2 1/2 år. Vores bankrådgiver sagde at de regner udfra at man skal have 6000 pr. person efter alle betalte regninger, hvilket gav os et fint beløb. Min kæreste blev så i går lige pludselig i tvivl om der var risiko for vi ville kunne låne mindre af banken hvis vi fik et barn? Og om vi bliver nød til at vente til vi er færdigt uddannede? Det er ikke fordi det beløb vi oprindeligt kunne låne var tårnhøjt (vi læser begge til pædagoger), så beløbet var næsten på grænsen til hvad vi ville kunne købe et hus for. Vi bor pt. til leje, hvilket passer os super fint da huslejen er lav og vi derfor vil kunne spare op. Håber virkeligt der er nogle der har mere forstand på dette emne end os, for er enormt frustreret og super ked af hvis PB skal udskydes mindst 2 1/2 år :(
  5. Det lyder som en god ide at snakke om det :) Har snakket med min kæreste og psykolog om det hvilket er rigtigt dejligt. Jeg er desværre ikke så meget til at løbe, er ikke rigtigt mig, men tror helt sikkert det er en stor hjælp at man kan gøre det alene :)
  6. Det er helt ok du blander dig, det hjælper kun :) Jeg havde snakket i noget tid om at jeg gerne ville ud af medicinen da jeg havde været på den i så lang tid, og egentligt havde det meget godt. Og så bryder jeg mig ikke rigtigt om at proppe alle de stoffer i min krop. Så snakkede med lægen om det, og det var ham der sagde vi skulle vente med PB til 6 måneder efter udtrapning, hvilket jeg også selv lyder helt sindsygt! Som jeg sagde til min kæreste i går, hvad med de kvinder som bliver gravide mens de er på medicinen og stopper fra den ene dag til den anden? Og hvad hvis der går 5 måneder og 3 uger og jeg så får et tilbage fald, skal vi så vente yderligere 6 måneder? Hørte engang nogen der sagde at livet jo ændre sig hele tiden, og der nok skal være et eller andet galt som gør at et barn "ikke passer så godt lige nu". Inderst inde tror jeg på et barn vil gøre mig lykkelig, og faktisk er det jeg føler "mangler" i mit liv. :)
  7. Er rigtigt glad for at hører i startede PB så hurtigt efter udtapningen. Det giver mig et håb. :) Er ked af det tog noget tid for jer, men dejligt i venter en lille en igen :) Vi dyrker begge en del motion her hjemme og er gode til at motivere hinanden. Jeg cykler ca. 7 km til og fra arbejde hver dag + træner i center med min kæreste :) Det hjælper rigtigt meget, selvom jeg lider en smule af social angst og derfor godt kan få lidt hjertebanken af at skulle der ned nogle gange.
  8. Tak for dit svar :) Det er faktisk meget "rart" at høre at en af bivirkningerne kan være depressionsligende symptomer. Det kunne nemlig sagtnes tyde på det var det jeg oplevede. Jeg startede udtapningen omkring 1 juni, og måtte trappe op igen omkring den 20. i samme måned. Jeg startede til psykolog kort tid efter og det har hjulpet mig en del. Så håber på jeg vil kunne starte udtapningen en gang i efteråret/vinter. Ved du tilfældigvis noget om hvor lang tid man skal være trappet ud inden vi kan begynde Pb? Min læge sagde 6 måneder, men det var med henblik på mulighed for en vinterdepression. Dette har jeg dog ikke lidt af de sidste par år, tværtimod får jeg "sommer depressioner nu". :) Vil prøve at google og finde den video du snakker om, lyder som noget jeg helt sikkert vil prøve :)
  9. Tusind tak for dit svar :) Er meget ked af at høre om jeg tab :( Men dejligt at høre du har fået det bedre, og der er styr på tingene nu :) Jeg har før lidt meget at vinter depressioner, men er de seneste år begyndt at få det "omvendt" altså sommerdepressioner hvis man kan kalde det det? Derfor tænker jeg også at en vinterfødsel vil være det bedste, da jeg med sandsynlighed vil være i risikozonen for det. Med det sagt, vil jeg selvfølelig prøve at være 100% sygdomsfri først så jeg mentalt er klar til sådan en lille størrelse :)
  10. Tak for svarene alle sammen! :) Dejligt at hører det sandsynligvis ikke ville være et problem med en nyansat pædagog der går på barsel :) Grunden til vi syntes det passede dårligt ind i studiet var fordi vi fra februar-august 2016 er i vores 3. praktik og mente det ville passe dårligt ind med barsel der. Jeg har så resourcet lidt, og har fundet frem til at hvis man når at være i praktikken i 3 måneder inden man tager orlov/barsel, vil de fleste praktiksteder og skolen godt godkende praktikken og man ville derfor kunne få barselsdagpenge som angiveligt skulle være en smule højere end de ekstra SU klip (svarende til almindelig SU) man ellers ville få hvis man gik fra mens der var skole. Er der nogen af jer der har erfaringer med barsel i pædagog studiet og hvordan det fungere?
  11. Sagen er den at jeg i 5 1/2 år her været på de anti depressive piller kaldet citalopram. For et par måneder siden snakker jeg så med min læge om en udtapningen så jeg helt kan smide pillerne hvilket jeg var super glad for! Jeg fik under udtapningen desværre et tilbagefald så jeg blev nød til at komme på fuld dosis igen og starte til psykolog hvilket jeg var helt sikker på også ville være det bedste. Problemet var bare at min kæreste og jeg havde planlagt at begynde PB til oktober og var super glade for det. Lægen sagde at det bedste at vente PB til man har været ude af pillerne i et halvt år for at sikre der ikke kommer tilbagefald og man skal starte igen. Det vil betyde at hvis jeg (7-9-13) er ude af pillerne omkring jul ville vi kunne starte om et års tid, og så passer det ikke lige så godt ind i vores studie som det oprindeligt ville (vi læser begge til pædagoger). Nu snakker han om at vente til vi er færdigt uddannede som er om 2 1/2 år. Jeg har det bare sådan at hvis jeg får job lige efter, vil jeg ikke komme 3 måneder inde i arbejdet og sige jeg er gravid, det syntes jeg simpelthen er for dårlig stil! Undskylder for det lange indlæg, men håber der er nogen der kan hjælpe en frustreret og ked af det Pædagogsturderende.