Henriette1980

Medlemmer
 • Content count

  220
 • Joined

 • Last visited

About Henriette1980

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 06/10/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma
 • Lokation
  Havnbjerg på Nordals

Recent Profile Visitors

1,836 profile views
 1. Jeg tror på at den er der,, jeg stod i det samme for 13 år siden, og jeg idag en dejlig søn på 12 år. Vi fik i sin tid af vide at det kunne være fordi at der havde været 2 til at starte med og den ene var gået til.
 2. Har ikke erfaringer med søskende der ikke bryder sig om navnet. Men har selv større aldersforskel på børn. Vores de store er 9 og 11 år ældre end deres lillesøster, her kom de med forslag til navn men i sidste ende var det os forældre der bestemte navnet. Her sagde de store at det jo kom til at elske deres søster højt uanset hvad VI besluttede at lillesøster skulle hedde. Her valgte vi også et navn der ikke er så brugt igen, men der er historie bag valget.
 3. Jeg har aldrig kunne måle ægløsning via ÆL teste, dengang vi prøvede at få vores ældste som nu er 11½ år, og havde prøvet længe sagde gynækolog at de bare forvirrede og det bedste hun kunne anbefale selv om det var svært var slap af hav sex hver anden dag og nyd hinanden. Det var rigtig svært for min cyklus tog også lang tid om at blive nogenlunde normal efter stop af p-piller, tror vi var på ca 1½ år før den lå nogenlunde så man kunne regne med den.
 4. Vi har denne gang købt et væghængt. Til de andre havde vi et med skab under og ville ikke have undværet det.
 5. Jeg har aldrig kunne teste positiv før på dagen for forventet menstruation.
 6. Vi har intet imod dobbelt navne, men vi har familie mellemnavn, så derfor har vi valgt at vores børn kun skal have et fornavn.
 7. jeg fik det råd af en gynækolog da vi prøvede at få vores ældste, sex hver anden dag og ingen æl test, da det ved nogen stresser mere end det gavner. De fleste er som regel blevet gravid indenfor 12 måneder.
 8. Håber det lykkes for jer. Ved nogle steder siger bare tallet er over 50, ægget kan jo også have sat sig senere fast og derfor det lave tal. Men kan se det er kun 15 dage siden ægoplægning, så mon ikke det hcg tal og manglende menstruation er e r et goldt tegn.
 9. de fleste har ægløsning ca 14 dage før deres forventet menstruation. Jeg selv har aldrig opnået en fuldt positiv ægløsningstest, så det er der ikke alle der får på trods af de har ægløsning. Jeg har 2 børn og nr 3 på vej
 10. Jeg har ikke brugt det til mine 2 store børn og forventer ikke at komme til at savne den denne gang heller.
 11. Tillykke Der burde ikke være nogen tvivl om at den er positiv
 12. Spændende, håber stregen udvikler sig i flot rød farve retning. Jeg har ikke haft helt kraftig streg nogen af gange før jeg var over 5+4
 13. nej jeg fik noget andet i sin tid tror det hed Progesteron
 14. Kram til dig, jeg har selv været lidt i dit sted. Min mand og jeg besluttede for nogle år siden at vi ville have en mere( efternøler), vi har 2 fælles børn, men der skete ikke noget og vi nåede også at få henvisning til en gynækolog efter at have prøvet i 1½ år, hun sagde så at hun ikke umiddelbart kunne finde grund til at der ikke skete noget og ville anbefale os at vi evt tabte os lidt før vi gik videre for at give en graviditet de optimale forhold for for nogle var det der skulle til få kg vægttab... Vi tog hjem snakkede det igennem og besluttede at vi nok ville nøjes med de 2 børn vi havde, da vi ikke vidste om vi havde overskud til en masse besøg hos gynækolog undersøgelser osv... ( vi var igennem det i nogle år inden jeg blev gravid med ældste i naturlig cyklus efter en SA hvor jeg var blev gravid via IUI) i sensommer udeblev min menstruation så, og jeg testede for bare lige at overbevise kroppen om at menstruation altså godt kunne bryde igennem, den taktik slog fejl, for jeg fik en positiv graviditets test istedet for, og vi har nu efternøler på vej til maj 18 som ikke lige var helt planlagt fra vores side... Men beslutningen var ikke svær da alt viste sig at se fint ud, så der kommer baby i huset og det skal nok gå :-) Held og lykke med projektet
 15. Jeg ved ikke endnu om jeg ender med at skulle sættes igang eller noget, men bliver fulgt tættere fordi at jeg i sidste graviditet havde forhøjet blodtryk. Heldigvis ikke andet,, men jeg blev da tjekket for at se om det skulle have været en begyndende svangerskabsforgiftning, så af flere gange havde jeg et par dage hvor jeg var indlagt pga af det.