SaSS

Medlemmer
  • Antal besvarelser

    227
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Indlæg oprettet af SaSS


  1. Nej nej nej. Jeg fuldammer min søn, men har lige opdaget blod på papiret efter toiletbesøg (dvs menstruation) 

    Han er 12,5 uge, spiser meget ofte. Ifølge min badevægt er hans vægt stilestående...

    Er min amning ved at gå i stå? 


  2. Har brug for hjælp igen!

    Amningen har kørt godt i et par dage og mine bryster har helet fint. :)

    Meen i halvanden døgns tid nu har hun ligget meget urolig ved mit venstre bryst. Altså det tager hende 5-10 min før hun begynder at sutte rigtigt = 5-10 min der gør rigtig ondt og igen laver lidt revner. Når hun så endelig får fat og sutter, gør det ikke ondt, men er jo øm pga optakten.

    Ved det højre bryst tager hun korrekt fat med det samme og det gør slet ikke ondt.

    Mine nippels er ikke ens, men hun har jo kunnet sutte fra begge?

    Jeg har forsøgt med liggende stilling og tvillingestilling, det har ingen effekt! Der er mælk og jeg kan sagtens få mælk ud inden hun tager fat.

    Har I nogle gode råd?

    Jeg ved ikke hvor du bor i landet, men jeg vil anbefale Michael Cohrt i Odsherred. Vi går hos ham, han er så god til børn.

    Jeg havde også meget ømme bryster, og det var smertefuldt at ligge ham til. Jeg måtte bruge ammebrik på venstre bryst (ellers gad han ikke tage fat.) mine nippels var heller ikke ens i starten...

    Da Michael Cohrt havde behandlet ham, kunne jeg ret hurtigt mærke det på brysterne også. Det viste sig at August havde spændinger i nakken, som gjorde at han suttede skævt.


  3. hmm.. Alberte tager på, men langsomt.. Ret langsomt! Hun vejede 4120 ved fødslen og vejer nu 4860 som 8 uger gammel. Er der noget jeg kan gøre for at gøre mælken federe? Altså, jeg er ret sikker på der er nok mælk og hun spiser regelmæssigt og alt det der..

    Har du prøvet mælkebomben? Ellers prøv at Google den


  4. Stadig ingen lorteble siden i torsdags! Stakkels lille mand :( hvor lang tid skal der gå før jeg skal reagere på det?

    På modermælk siger min sundhedsplejerske 10-14 dage før man bør reagere.

    Vores bassen på 7 uger, har kun en lorteble om ugen gennemsnitslig. Han går dog også til KST på grund af spændinger i nakke (påvirker amning og mave) og spændinger i maven (påvirker afføring).

    EDIT

    Kan se din baby er noget ældre end min, så never mind ☺️

    August er på Udos choice (hans prutter er blevet mindre lugtende, så på den måde fungerer de for os - han startede op på det pga de lugtende prutter)


  5. Håber det er okay med endnu et spørgsmål.

    Hvorfor uld/silke body indenunder en bomuldsbody?

    Min umiddelbare tanke er at det må være mere varmt, på grund af flere lag tøj?

    August havde en uld/silke body i str 50 han sov med om natten, jeg synes hans temperatur var perfekt, så vil gerne købe flere (og spare penge ved f.eks at vælge undertøj han kan være i i længere tid) men har lige brug for at forstå meningen med undertøj indenunder bomuldstøjet (som jeg synes er svære for August ikke at få det for varmt i) ☺️


  6. Jeg kan ikke lide multiquote,men tak for hep på god fødsel.

    Vores basse nåede at få fødselsdag d. 19.07.2016, da han blev født kl. 22.49. Efter en fantastisk epidural for moderen, faldt bassemandens hjertelyd, så han blev taget med sugekop det sidste stykke.


  7. Jeg er lidt utålmodig nu ...

    Til tjek i onsdags (39+2) var jeg to gange fingre åben, ingen livmoderhals tilbage og blød som smør. Jeg fik desuden hindeløsning, og lægen mente ikke jeg fik brug for min tid 40+2. Og

    hvad er der sket, bidende sammentrækninger der kommer og går - ih hvor er det frustrerende at det ikke bare udvikler sig...

    Mette - har jeg fået sagt Tillykke, ellers stort tillykke med Bjørk!

    Tsecret - stort tillykke med jeres pige, har i fundet et navn endnu?


  8. Jeg ville heller ikke bekymre mig om lange navne. :) - Sagde moderen til "Lallemar" og "Lisserbeth" (Valdemar og Elisabeth, hvis du skulle være i tvivl ;)).

    Ellers kunne det måske være Sander/Xander for at gøre Alexander kortere?

    Jeg er vild med Axel, og synes ikke, det lyder hårdt. :) Er også glad for navnet Bertram :) Eller måske Jakob? :)

    Vi kender en sød hund der hedder Bertram, så det vil manden ikke, selvom det er så sødt. Jakob har manden dårlig associationer til, desværre.

    Sikke nogle døde udtalelser af Valdemar og Elisabeth ☺️


  9. Har i andre oplevet stik i den ene side af lænden i slutningen af graviditeten, og betød det noget ift snarlig fødsel?

    Jeg er 38+2 og har haft stik/niv i den ene side af lænden det meste af dagen.