chris27

Vi er nu igang med inseminering

30 indlæg i dette emne

Har hørt rygter om at der er større chance for at det lykkes ved andet IUI forsøg. Ved i noget om det?

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Åhhh luften blev taget ud af en i morges, da jeg fik menstruation :(

Så medmindre man er utrolig heldig og der er en positiv test imorgen trods dette, så lykkes det ikke denne gang. 

Hvad så nu. Meningen er skiferie imorgen og 5 dage frem, så håber at jeg kan nå at få en behandling i denne omgang, på trods af at vi ikke er hjemme. Åhhh det er altså en følelsesmæssig rutsche tur... Skulle lige ud med det. 

 

Øv altså :kram2 Tror sagtens, du kan få behandling denne cyklus, da de som regel først vil scanne dig på CD 10-12, og der er I jo hjemme igen.

 

Har hørt rygter om at der er større chance for at det lykkes ved andet IUI forsøg. Ved i noget om det?

 

Har kun hørt, at chancerne ved 1. og 2. forsøg skulle være meget lige. Efter 3 eller 4 mislykkedes forsøg, så daler sandsynligheden betragteligt. Det er derfor mange steder kun tilbyder 3-4 IUI forsøg, før de henviser videre.

 

Vi krydser selvfølgelig for at 2. gang er lykkens gang for jer :goodluck

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej!!

 

Jeg har først lige læst hele tråden igennem nu og blev ærgerlig da jeg læste, at du har fået mens. - ØV!!!!

 

Kram fra mig.... :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Åhhh gode råd søges. 

Vi blev insemineret for 2. gang i onsdags. Det gjorde simpelthen så ondt denne gang, da de havde svært ved at få adgang til livmoderen ellers så har jeg ikke været så ramt af hormonerne, før NU! 

 

De sidste par dage har været helt skøre, kan næsten ikke holde ud kysse eller ligge ved siden af min mand, da jeg syntes han lugter skrækkeligt ud af munden, jeg er HYS og får nogen jag i dutterne :( 

 

Er dette noget i andre har prøvet? Føler mig helt ved siden af mig selv og i sær det med lugtesansen driver mig og ikke mindst min mand til vanvid. 

 

Hilsen Chris

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg ligger på sofaen, fyldt med smerter efter 2.IUI idag. Første gang gjorde selve insemineringen MEGA ondt, og flere timers smerte bagefter. Så røg vi på 2 mdr pause pga cyster (efterreaktion på pergotime).

Her 2. gang nev det meget kort. Troede det var det, men smerterne kom snigende efter 1,5 time, og blev kun værre. Hele højre side front og bag mave/lænd er meget øm.

I forbindelse med homon behandling, så har jeg prøvet 2 forskellige. Første gang pergotime og anden gang menopur indsprøjtninger. Begge gange har jeg haft MEGA humørsvingninger - altså stakkels manden herhjemme. Han bliver virkelig udsat for en del. Og det er meget frustrerende, da jeg ikke føler jeg kan styre det.

Kroppens reaktioner på de to forskellige hormonbehandlinger har været forholdsvis ens. Ved pergotime var jeg lidt mere øm i den side æggene voksede. Har lavet 2 fine æg begge gange og manden havde første gang 20 mill svømmere og denne gang 60 mill, så håber dæleme, med disse fine ting, at det også lykkes.

Skal scannes på 3. dagen, hvis det her skud mislykkes. Er der dannet cyster igen, så går de direkte videre til IVF, springer simpelthen 3. IUI over.

Det var min lille historie ;-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER