Krydderpigen

Medlemmer
 • Content count

  186
 • Joined

 • Last visited

About Krydderpigen

 • Rank
  Aktivt medlem
 • Birthday 01/31/1980

Profile Information

 • Status
  Er mamma - gravid igen
 • Terminsdato
  10-09-2016
 • Lokation
  Nørrebro
 1. Så fin <3 - med strut-navle! :)
 2. Her er et billede fra da jeg var 21+3 (Jeg er 23+1 nu).... Vægten sagde her -4 kg.
 3. Jeg glæder mig også så vildt :) <3 <3
 4. Jeg blev sendt til Hvidovre fordi jeg er opereret i maven og de har specialet på Endokrinologisk dér. Men hjertebarn trumfer min mave, så nu er det retur. - Du har iøvrigt ret! - Det er meget nemmere på Riget lige nu. Vi har dog købt hus i Rødovre pr. 1/7, og så kunne det nok være det samme. Men synes ikke geografien er så udfordrende for os i Hovedstaden, det må være mere besværligt at være fx Vestjyde :) Jeg har været lidt i proces på det med kejsersnittet og efter kardiologen på Riget sagde, at baby nok ville have godt af naturlig fødsel, har jeg besluttet mig for at give det et forsøg med en naturlig fødsel. Nu skal baby bare have de bedste forudsætninger <3 - Men jeg har også diabetes, så det er ikke sikkert jeg selv kommer til at bestemme så meget, når det først skal gå løs. Clara, min datter, vejede jo 4,6 kg, så de er også meget OBS på, at baby ike bliver alt for stor. Omvendt vil min maveoperation muligvis påvirke til, at baby bliver lille. Men det vil de kommende vækstscsnninger heldigvis kunne give eg billede af. Hvem sagde, at graviditet ikke var en sygdom?? :p Jeg er glad for at høre, at de er gode på Riget!! Vi har kun været ved hjerteteamet endnu, PG det var i hvert fald også en god oplevelse!!! :)
 5. Så kan det jo være vi ses på fødegangen :) Jeg blev overflyttet til Riget i går og skal følges der nu. Hvordan er det der? Er de søde?
 6. Jeg håber inderligt, at alt er godt <3 <3 - Men mon ikke, det er det. Hvilket hospital i Hovedstaden er det, I hører til?
 7. Tak for alle jeres tanker og hilsner!! :) Ja, drømmen om en perfekt og problemfri fødsel blev ikke udfyldt, men så bliver det det næstbedste :)
 8. Update kopieret ind fra septembertermin :) "Nå.... Men hvis man troede man ventede et raskt barn, ville man nok mene, at man fik dårligt nyt. Men med vores udgangspunkt synes vi, at vi fik de bedst tænkelige nyheder i dag.
 9. Nå.... Men hvis man troede man ventede et raskt barn, ville man nok mene, at man fik dårligt nyt. Men med vores udgangspunkt synes vi, at vi fik de bedst tænkelige nyheder i dag. Det er som det hele tiden har været. Et lidt stort hul mellem hjertepumpekamrerne og en forsnævring i aorta i venstre side. Hullet i sig selv er de ikke bekymrede for, det er der gode erfaringer med. Kardiologen så også mere positivt på forsnævringen, hvilken kan fixes ved operation ved at fjerne den forsnævrede del af aorta og sy aorta sammen - antageligt også uden brug af hjerte-lungemaskine og med en god sandsynlighed først når barnet er blevet lidt ældre, måske 6 måneder. Barnet kan i løbet af graviditeten nå at udvikle sig positivt og yderligere kan først siges når den kommer til verden. Der er omvendt en lille risiko for, at venstre hjerteklap ikke opfører sig og udvikler sig som den skal. Det vil betyde en lidt mere kompliceret omgang og mere kompliceret operation allerede hurtigt efter fødslen. Men det håber vi ikke sker. Fødslen skal forløbe så normalt som muligt. Jeg vil blive fulgt tæt nu. Når barnet er født, skal vi forvente i hvert fald en uge på intensiv/neo, hvor det skal overvåges for at se, hvordan den reagerer på at være ude af livmoderen. Vi er lettede - meget lettede! <3 <3 <3
 10. Hej igen Tak for jeres svar :) Svaret på fostervandsprøven var positivt, så så langt, så godt :) I eftermiddag skal vi ind til Rigets kardiologer til scanning og samtale om prognoser og risici. Jeg er skide nervøs! :/ Kryds fingrer! <3 Mette
 11. Det er så dejligt at læse de gode historier <3 <3 <3 Vi fik svar på kromosomtesten, der er INGEN kromosomfejl. Senere i dag skal vi til kardiologerne på Riget - så håber vi på gode prognoser der. Mette :)
 12. .... Men h*n er fin <3
 13. Stort tillykke!! Flot test :)
 14. Det kommer også i næste uge... Vi har besluttet, at hvis der også er kromosomfejl (DiGeorge Syndrom, hedderr den), så søger vi sen-abort.
 15. Tak :) Vi er blevet tilknyttet Rigets børnehjerteteam og der er fundet et læge til os ... Men vi skal først derind i næste uge og tale med dem. Prognoserne er vist rimelige - det mest besværlige og kompliceret er vist, som vi forstår det, at barnet under en operation skal kobles til en hjerte/lungemaskine. Operationen kan i teorien udføres og i praksis med en fin succesrate. Fejlen har en karakter, at barnet ville skulle opereres flere gange i løbet af barndommen. Bortset fra det, så kan barnet få et næste-normalt liv, når stormen har lagt sig :)