Barbamama

Jeg giver snart op!

52 indlæg i dette emne

Jeg synes også efterhånden det er blevet en ordentlig gang mudderkast... De blå taler ikke om andet end økonomi og hvor vil de røde få pengene fra.. Det er jeg simpelthen SÅ træt af at høre på..

Samtidig så flipper jeg snart ud over de personer der sviner diverse politikere til og lægger irreterende klip på facebook osv, uden at argumenterer :klap :klap Villy Søvndal er bare SÅ grim, Lars Løkke er en fed fadbamse, så derfor kan de IKKE lede landet :huh :huh Arhhh come on... Hvis folk absolut skal sige noget negativt, så smid nogle argumenter på bordet...

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Berlingske Tidende har lavet en lille 'prøv-selv'-test, hvor man kan vælge hvordan man selv ville finde de 47 mia. kr. til at dække underskuddet på statsfinanserne. Når man har valgt de tiltag/besparelser der samler 47 mia. kr., kan man få af vide om ens løsning er mest rød eller blå. Det er da meget godt fundet på :)

Klik HER for at prøve selv :goodluck

tak og ja mit store problem er jo at jeg er lige enig og uenig med højre og venstrefløjen, så jeg tog Berlinske test og sørme om ikke den også fortalte mig det, ligesom alle de andre tests.

Jeg er 50% blå og 50% rød. SUK

Men jeg tror ikke på at Venstre vinder og derfor vil jeg nok stemme på de radikale for at få en højredrejning på

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER