Solvej99

Forkert kønsbestemmelse?

29 indlæg i dette emne

Nej vi har ikke oplevet det nogen af gangene :) Da vi ved begge piger så 3D/4D scanningen var vi slet ikke i tvivl...

Jeg var selv helt sikker på at Sofia var en dreng, da mine to graviditeter var vidt forskellige, så jeg var ikke overbevist ved første scanning, men da jeg så hende i 29. uge var jeg ikke i tvivl længere

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Jeg har af gode grunde ikke selv oplevet det (baaaah), men en af mine veninder prøvede det for 3 år siden. Hun blev scannet rigtigt mange gange igennem graviditeten pga sygdom, og fik at vide at det blev en pige næsten hver gang. Undtagelsen var en enkelt scanning, hvor lægen sagde det var en dreng, men der syntes hun at den læge var så underligt og mærkelig, at det troede hun ikke på. De andre 9-10 gange blev der sagt pige.

Jeg var selv SÅ tæt på at købe en kjole da jeg var ude at shoppe sammen med en fælles veninde - altså så jeg havde barselsgaven på plads. Og der var blevet købt meget lyserødt og mange pigeting af forældrene.

Ud kom den dejligste lille dreng :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ved min ældste, fik vi at vide til MD at det var en pige, og hun viste os de hvide streger på skærmen der er skamlæberne, så hun var ikke i tvivl. Senere var vi til 3D-scanning, og også der var det en pige - ligeså ved fødslen :)

Ved min yngste, fik vi at vide til MD at det var en pige, og hun tjekkede endda 2 gange og skiftede også over til 3D, så der var absolut intet at være i tvivl om, og senere ved vores 3D-scanning blev det også bekræftet - og ud kom en lille pige :)

Så 4 scanninger på 2 graviditeter, har alle været korrekte :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Victor var en pige både ved scanningen i uge 15 - 18 og MD i uge 21, men pludselig i 3D scanningen i uge 29 var han blevet en dreng.. <_< :loveshower Det var så stort et chok for mig at jeg fik det dårligt.. Havde ikke troet at sådan noget kunne ske nu, og man havde vænnet sig til i 14 uger (dog intet sagt til folk) at det var en pige, og så var det bare rigtigt tydeligt at der var en tissemand.. Så vi havde meget pigetøj liggende, men havde heldigvis 10uger til at købe drengetøj ind.. :badgirl

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER