Sandie

pco mad spørgsmål

2 indlæg i dette emne

Jeg bliver skør engang imellem.

I en GI tabel fandt jeg dette

Basmati ris på 58 og Brune på "kun" 50

Et andet sted står der:

Brug parboiled eller basmaati ris istedet for jasmin, brune eller kogeposeris

Har det noget med glykæmisk belastning af gøre ? eller forklar mig det venligst søde piger ??

:help

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Det har noget at gøre med måden det optages på - hvor hurtigt energien optages og dermed hvor meget det påvirker blodsukkeret. Jeg spiser udelukkende basmati-ris, ikke særlig tit og ikke ret mange af gangen. Du kan evt. også bruge kogt perlebyg som erstatning for brune ris :)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER