Sign in to follow this  
Followers 0
linemjensen

Anbefaling af næsesuger - must have

1 post in this topic

Hej alle sammen

Har lige lagt samme besked på et svar - kunne se man også kunne give en decideret anbefaling under udstyr så det vil jeg lige gøre.

 

Hvis dit barn døjer med tilstoppet næse vil jeg stærkt anbefale at bruge en god næsesuger - som denne fra snotbuster.

Problemerne med at barnet vrider sig og skriger er ofte forbundet med at det lægger ned og ikke kan gøre alverden for at modstå "angrebet" med de "almindelige" næsesguere. Her får du en hurtig og effektiv næsesuger som har lysshow og musik til at fange opmærksomheden. Vi plejede at bruge otri-baby på vores hvor der blev suget med munden i den anden ende. Det er super klamt og mega dyrt i løbende engangsfiltre. Men vores mus skreg som bare pokker og vred sig fordi det er da ikke sjov? Med snotbuster sidder barnet op og efter et par gange var det slet ikke noget problem. Når vi tager den frem, starter musik og lys så søger han den selv. Jo han trækker sig af og til, men så ryger der også en stor streng af snot med ud - den hiver virkelig det hele ud. Det har gjort en verden til forskel os. Kan varmt anbefales.

 

Jeg fandt dem på tiktok for et par uger siden - de har 20% lige nu. Det er måske lidt dyrt ift. en næsesuger til 50 kr. men den virker virkelig godt og gør at vi ikke skal bøvle med vores barn hver nat, og at han kan spise langt nemmere uden at hive efter vejret. Vi har købt deres saltvandsdråber med, men har ikke haft behov for dem endnu - det kommer nok til efteråret. men en klar anbefaling fra mig :-)

 

De er også nævnt i denne test artikel: Næsesuger bedst i test 2023.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0