Sign in to follow this  
Followers 0
Phl

Er den positiv?

4 posts in this topic

Halløj, jeg vil lige hører om der er andre der har erfaringer med det samme. Havde første mens dag d. 18 april og ægløsning omkring d. 4 maj. Min cyklus er på 30 dage. Et par dage efter havde jeg rigtig meget brunt udflåd, det varede i flere dage og er nu stoppet. Jeg har haft menstruations lignede smerter i underlivet sådan on/off de sidste mange dage. 
Har aldrig haft brunt udflåd før og har aldrig fået menstruationssmerter inden min menstruation og slet ikke 1 uge før. Har taget en test i onsdags og i går og så i dag med apotekets tidlige teste hvor jeg ser en svag streg i alle (dem fra i går og forgårs har udviklet sig lidt mere, men den fra i dag er inden for tiden) Har også taget en valmed som var bragende negativ samt en abblo tidlig graviditetstest som også viste negativ. Skal have mens på tirsdag, så er 3+3 i dag. Nogen der har prøvet det samme og ser den positiv ud? Ved godt det er tidligt.

53F1D5AC-7E1A-4F34-807E-6EDF8683E5EF.jpeg

7FC06099-0BEC-4636-B989-B16A8C2CFBB7.jpeg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Skal der ikke være et plus i dem der? Har hørt man skal undgå tests med blå farve, da det er svært at se, om stregen er grå eller blå. Er stregen kommer indenfor tid? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Nej, der skal kun være 1 streg. Har ikke testet siden, venter til jeg får menstruation (forhåbenligt ikke) på tirsdag. Men synes bare det er underligt med det brune udflåd og mens lignende smerter. Kender min cyklus ud og ind og har aldrig haft brunt udflåd mit i min cyklus og har heller ikke smerter før min mens kommer. Men vil ikke håbe på for meget.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Jeg har det hver eneste måned inden mens, så jeg ved ikke lige, hvad det betyder hos dig :) Nogle får det jo også i stedet for mens, når de er gravide. Krydser for, at det er tilfældet for dig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0