Sign in to follow this  
Followers 0
solsikkeklar

HCG uge 3+0

1 post in this topic

Hej med jer, 

Et måske vanvittigt (ligegyldigt) spørgsmål/debat - men her kommer det :-) 

Den 21/02 begyndte jeg at bløde og der startede min spontane abort desværre. Var omkring 6 uger henne da aborten indtraf. Jeg blødte i 4-5 dage, uden mange smerter eller voldsomme blødninger. Så alt i alt som en alm menstruation. 

Til det sidste tjek-up hos gynækologen sagde han at alt så fint ud, livmoderen var tømt og der var en masse masse fine æg på spil samt en fin slimhinde klar til at tage imod. Og ganske rigtigt 8-10 dage efter følte jeg min ægløsning og vi gav den gas på lagnerne. 

HVIS jeg er så heldig at den er der i første hug, skulle jeg i dag være 3+0. Jeg har faktisk været rimlig overbevist om at den var i hus pga enormt følsomme og ømme brystvorter samt stikken og murren i underlivet. Graviditets test er negativ i går, men det tog jeg ikke så tungt da jeg jo tænkte at det alligevel er alt for tidligt at teste. 

Men nu er håbet dalet fordi jeg her til formiddag var til lægen og få taget HCG blodprøve. Det fik jeg lov til pga den spontane abort. HCG var på 0,3 som på lægesprog er ikke gravid/normalen for en ikke gravid. Sygeplejesken sagde at det var umuligt at sige om HCG allerede var steget pga ny graviditet, da man ikke ved hvor lang tid ægget er om at sætte sig fast osv. Men de symptomer jeg har haft ville jo være kommet pga netop dette hormon? På nær lige murren og stikken i underlivet? Ikke sandt? Og er det ikke usansynligt at hormonet kun er 0,3 her en uge før forventet mens? 

Hvad er jeres tanker og er jeg så heldig at nogen har oplevet at få målt HCG i uge 3+0? 

Tak for jeres tid. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0