Trine77

Støt de lokale virksomheder, før de lukker og slukker...

5 posts in this topic

Gennem dette skønne forum vil jeg gerne slå et slag for, at vi støtter de lokale virksomheder, før vi mister dem!

 

Det er bestemt ikke nemt at være en lille lokale erhvervsdrivende og da slet ikke i disse "corona tider". Jeg ved det om nogen, da jeg selv driver en lille tøjbutik. En tøjbutik, som jeg nok skal lade være med at nævne navnet på, da vi ikke må reklamere. Men jeg er virkelig hårdt ramt som så mange andre, og det eneste, som holder butikken kørende for tiden, er den skønne lokalbefolkning.

 

Dog er der andre, som ikke er så heldige at få den støtte, og det er en skam. Jeg er dog overbevist om, at hvis budskabet bliver præsenteret på den rette måde, så vil flere begynde at handle lokalt. Kunderne skal blot forstå, at vi små lokale butikker vil stille og roligt lukke og slukke, hvis ikke de støtter os.

 

Der findes flere hjemmesider, som har lavet lokale firmaoversigter, og en af dem er blandt andet Novaindex.com, som var i nyhederne den anden dag. På Novaindex.com vælger du blot din kommune og den ønskede branche og wupti, så får du listet alle de lokale virksomheder. Se hvor nemt det er her: https://novaindex.com/dk/kommuner

 

Dog behøver kunderne ikke nødvendigvis en firmaoversigt, for de fleste kender jo udmærket de lokale virksomheder. De vælger dog desværre at handle andre steder, fordi det er lige på vejen til arbejde, eller det er nemmere at handle online osv. Det kan jeg også godt forstå, fordi vi har alle travlt i dagens Danmark, men så skal man ikke brokke sig eller være ked af det, når butikkerne omkring en lukker og slukker.

 

Rigtig god dag derude og jeg håber, at I vil tænke over mit lille skriv :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg støtter alle vores lokale forretninger. Jeg er faktisk lige begyndt at strikke og har fundet en lille lokal garnbutik som giver mulighed for at hente garn fra døre efter bestilling. Dem vil jeg gerne reklamere for her. Hvis du bor i Roskilde og omegn har de en rigtig sød person som hjælper hvis du ringer eller bestiller og vælger at hente i butik.

deres hjemmeside hedder www.yarno.dk

Derudover køber jeg en nogle skønhedsprodukter fra en lokal behandlingsklinik. De har ikke en hjemmeside, men dem ringer jeg til os bestiller og henter pakke ude foran deres dør. Det er hårde tider for mange erhvervsdrivende og det er vores pligt at støtte dem nu. Ellers kan vi komme til at savne dem rigtig meget om 1 års tid.

Mange tak for dit indlæg Trine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hej Trine 

 

Fedt initiativ du tager. Det er simpelthen så ærgerligt, at alle de små dejlige niche butikker har det hårdt og måske vil ende med at lukke. Jeg forsøger så vidt muligt også at købe hos mindre virksomheder eller hos deres webshop. En ting man kan gøre, er eksempelvis at købe børnetøj hos mindre virksomheder i stedet for hos de store, som altså ikke er lige så hårdt ramt. Nu er det jo et forum for mødre - så børnetøj kunne vi jo godt slå et slag for. 

Jeg har pt. handlet en del hos Scandinavianlux.com  som er en mindre fysisk butik og webshop (hvis man ikke lige bor i kbh). De sælger mega lækkert børnetøj, også fra Joha, ligesom mange af de store gør. Derudover har de også deres eget mærke. Det er super kvalitet. 

 

Nogle andre der har nogle spændende butikker vi burde besøge?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Sikke et godt initiativ :) Jeg er lige faldet over en ny dansk webshop som laver børnesko: https://www.gogsig.com/. Jeg elsker at kunne støtte de små danske mærker :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now