Sign in to follow this  
Followers 0
Trine77

Støt de lokale virksomheder, før de lukker og slukker...

1 post in this topic

Gennem dette skønne forum vil jeg gerne slå et slag for, at vi støtter de lokale virksomheder, før vi mister dem!

 

Det er bestemt ikke nemt at være en lille lokale erhvervsdrivende og da slet ikke i disse "corona tider". Jeg ved det om nogen, da jeg selv driver en lille tøjbutik. En tøjbutik, som jeg nok skal lade være med at nævne navnet på, da vi ikke må reklamere. Men jeg er virkelig hårdt ramt som så mange andre, og det eneste, som holder butikken kørende for tiden, er den skønne lokalbefolkning.

 

Dog er der andre, som ikke er så heldige at få den støtte, og det er en skam. Jeg er dog overbevist om, at hvis budskabet bliver præsenteret på den rette måde, så vil flere begynde at handle lokalt. Kunderne skal blot forstå, at vi små lokale butikker vil stille og roligt lukke og slukke, hvis ikke de støtter os.

 

Der findes flere hjemmesider, som har lavet lokale firmaoversigter, og en af dem er blandt andet Novaindex.com, som var i nyhederne den anden dag. På Novaindex.com vælger du blot din kommune og den ønskede branche og wupti, så får du listet alle de lokale virksomheder. Se hvor nemt det er her: https://novaindex.com/dk/kommuner

 

Dog behøver kunderne ikke nødvendigvis en firmaoversigt, for de fleste kender jo udmærket de lokale virksomheder. De vælger dog desværre at handle andre steder, fordi det er lige på vejen til arbejde, eller det er nemmere at handle online osv. Det kan jeg også godt forstå, fordi vi har alle travlt i dagens Danmark, men så skal man ikke brokke sig eller være ked af det, når butikkerne omkring en lukker og slukker.

 

Rigtig god dag derude og jeg håber, at I vil tænke over mit lille skriv :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

Annonce ♥