jullemulle81

Ferie i Danmark?

3 posts in this topic

Så snart sommerferien melder sin ankomst plejer vi at flyve sydover og være væk et par uger. Vi har nok bare ikke de bedste erfaringer med den danske sommer :-)

I år har vi dog - sikkert som så mange andre - besluttet at blive herhjemme uanset, om grænserne så åbner eller ej. Vi har ikke rigtig lyst at tage nogle chancer.

 

Så søger lidt gode råd og idéer til, hvad og hvor der er fedt i forhold til ferie med små børn (dreng på 1 år og pige på 5). Gerne noget der ikke er afhængigt af, at alt har åbent. For det er jo ikke sikkert, vi er der endnu i juli måned. Så fed natur, skov, strande - andet sjov... Gerne sommerhus. Hvor skal vi tage hen? Vi bor i Nordsjælland - så gerne lidt længere væk end vores egen baghave :-)

 

Gode idéer modtages.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg kan helt klart anbefale Fanø. Der er så skønt om sommeren, hvis vejret er ok. Jeg har selv en drøm om at hive min kæreste med på en ferie i udlandet, hvis altså der åbnes op. Jeg læste om en vildt fed rute ned gennem Sydeuropa på både http://rejsudiverden.dk/ og https://heleverdensrejser.dk/. Men nu må vi se. Vi vil selvfølgelig heller ikke tage nogle chancer, men på den anden side er det også med at nyde sommerferierne, når der endnu ikke er nogle børn inde i billedet :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Enig med Pia, Fanø er et fantastisk sted. Det samme kan man sige om store dele af vestkysten, Blåvand, Hvide Sande, Vejers, Romø er også alle fantastiske destinationer. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now