Sign in to follow this  
Followers 0
Guest

Grød

3 posts in this topic

Vi skal til at starte på grød så har lige lidt spørgsmål. Vi har købt majsmel til at starte med og nan pulver. Blander i pulveret i vand inden i kommer det i den færdige grød eller hvordan? Kan man gemme grøden til næste dag hvis man ikke har blandet det med mælk?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hvis du laver grøden i den konsistens som du ønsker, kan du bare røre mme-pulver direkte i grøden (hvad der svarer til den mængde væske du har brugt til grøden. Ca. )

Og ja, så kan du godt gemme grøden på køl til dagen efter. (Altså uden mme)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0