Jiben88

Jordmoder siger jeg helst ikke må tage mere på

29 indlæg i dette emne

Jeg ville nok spørge til hendes grund for den udtalelse. Kan være den ikke er ment så hård som det lyder...Når det er sagt så er jeg ikke en sund gravid overhovedet fordi jeg simpelthen har svært ved at spise de sunde ting...mega træls at have det sådan...og så denne gang får jeg heller ikke den samme motion som sidste år da jeg ikke arbejder...så er spændt på hvad min vægt ender på...sidst tog jeg 20 kg på og tabte det hele igen hurtigt uden at kæmpe for det...såå må vi se denne gang...indtil nu ligner det meget sidst såå...

Men Sys du skal gøre dit bedste og mere kan du ikke uanset hvad besked de giver dig....

Kram herfra

Hold så du en af de heldige da med at tabe det igen.

Ja det vil jeg også gøre og så kan jeg sige at jeg gjorde hvad jeg kunne.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites
Tror hun er mere bekymret for sukkeret i din urin end for vægten, men det kan tænkes at hun tror de hænger sammen, fordi hvis man spiser meget sukker tager man som regel også meget på. Jeg synes der er en god grund til ikke at mæske sig i sukker, for at undgå at udvikle sukkersyge, MEN det at passe på vægten er noget helt andet.

 

Jeg har trænet 4 gange om ugen og gået tur med hunden hver dag, og jeg har altså taget næsten 30 kg på. Mit blodtryk er fint og jeg har ingen sukker i urinen, så selvom jeg spurgte min jordemoder om jeg skulle bekymre mig om de mange kilo, så sagde hun at det behøvede jeg ikke. Jeg fatter ikke selv hvor de 30 kg er kommet fra, for jeg ser ikke ud som om jeg har taget så meget på, så jeg er bare kommet til den konklusion at vægtøgning altså ikke altid ligger på de der gyldne 15 kg som jordemødrene ofte går ud fra. Men at det ikke behøver betyde at jeg skal på kur eller noget. 

 

Hvis du er glad for sukker kan du jo tage forholdsregler og bruge sødemiddel, som diabetikere gør, så får du ikke den samme sukkerbelastning. Men jeg synes ikke du skal gå på kur over 15 kg. Det vejede jeg også da jeg var der hvor du er nu. Så mit råd vil være, pas lidt på sukker indtaget, men spis ellers normalt.

[/

Tak for rådet i hvert fald :-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Okay mystisk :unsure Men ja sukker i urinen er da i hvert fald værd at være opmærksom på, tænker jeg :kram2

Jah helt enig.

Men ja mystisk er det da.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Hold så du en af de heldige da med at tabe det igen.

Ja det vil jeg også gøre og så kan jeg sige at jeg gjorde hvad jeg kunne.

Føler mig også ret heldig for er godt klar over de fleste får lidt kg at slås med bagefter og det forventer jeg også selv såå. Men denne gang SKAL jeg igang med motion efter nr 2 for at gå hjemme er ikke optimalt for ens kondition osv...små gåture med barnevognen er fint nok men slet ikke noget i forhold til at jeg normalt går meget på mit job i højt tempo ;-)

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER