Guest

Fuglerede/sanse-gynger

4 indlæg i dette emne

Hej piger

Vi har fået en del penge til Adams barnedåb og for nogle af dem vil vi gerne købe en fuglerede/sanse-gynge, så jeg er gået i gang med at afsøge markedet - det skulle jeg aldrig have gjort.

Er der nogle der har erfaringer med forskellige typer af den slags gynger? Er det et must med den 'originale' eller er Bilkas lige så god? Jeg har set at KREA også er kommet med et bud på en sansegynge, er der nogle der kender den?

Og så fås de åbenbart også med forskellige ophæng, er det et must at den hænges i ét punkt og dermed kan snurre rundt og skal det være med karussel-ophæng så den ikke skal snurre begge veje for at hænge stille?

Ja, endnu en jungle i den fagre nye verden af udstyr :unsure

:help

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Ved desværre ikke hvilken der er bedst men ved at der på et tidspunkt har været meget snak om hængslerne til gyngerne. Kan ikke huske om det var en eller flere. Men ihvertfald bestod problematikken i at når gyngen han i en krog i loftet gned det metal mod metal og der var nogle børn der havde fået metalsplinter i øjnene  :blink

 

http://politiken.dk/forbrugogliv/boligogdesign/hjemmet/ECE1768469/sikkerhedsstyrelsen-advarer-gynger-giver-metalsplinter-i-oejnene/

http://www.sik.dk/Global/Presse/Pressemeddelelser/Pressemeddelelser-2012/Sansegyngers-ophaeng-kan-skade-babyers-syn

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/10/01/093447.htm

 

Det var bare nogle enkelte af de opslag der var den gang.

 

Håber i finder en fantastisk gynge til A  :loveshower

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Ja, det er vist noget man skulle kunne undgå ved at bruge en krog i rustfrit stål - så vidt jeg har kunne læse mig til!

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Vi har en fra IKEA hjemme hos mine forældre, drengene har dog ikke prøvet den endnu, men den virker fin nok. Der synes jeg fordelen er, at de slipper for at ligge direkte på de der net, det synes jeg ikke virker så behageligt nemlig. Det kan dog undgåes med en af de der sansegynge-puder eller med en dyne. Herhjem vil vi have en af de der bobles gynger, hvis vi vil have en. Med tre en halv meter til loftet, overvejer vi lige lidt. Det er mest fordi, jeg klart synes, den er pænest.

Del dette indlæg


Link to post
Share on other sites

Annonce ♥

Log ind for at besvare

Folk bliver vildt glade for svar!

Ikke medlem endnu?

Opret dig gerne. Det er gratis og tager 10 sekunder.


OPRET NY GRATIS MEDLEMSPROFIL

Allerede medlem?

Du kan med fordel logge ind.


LOG IND HER